- 27 Ağustos 2024
- 13
- 3
- 23
- Konu Sahibi kelebek0112
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi duruyor zaten regl belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı. Yarın hemen kan vermeyeee :)) hayırlı olsun bakalımMerhaba normalde bugün adet olmam gerekiyordu sabah kalktığımda test yaptım damlattığım anda silik çizgi oluştu normal adet belirtileri var ara ara sancı bel ağrısı sizce gebelik var mıdır yarın kan vericem sabırsızlanıyorum
İnşallah ya çok istiyorumVar gibi duruyor zaten regl belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı. Yarın hemen kan vermeyeee :)) hayırlı olsun bakalım
Var gibi duruyor zaten regl belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı. Yarın hemen kan vermeyeee :)) hayırlı olsun
Yaptığım anda hemen çıktı sabah yaptım şimdi paylaştım ondan kuru gibi duruyoHemen mi çıktı gölge gibi duruyor kuruma olabilir
Kesinlik kazandırmak için kan vermekten başka çareniz yok. Olabilir de olmayabilir de yarın kan verin hcg sonucunuza göre netleştirirsiniz böyle belirsizlik daha zor sizin için :)Merhaba ben geçen ay doktora gittim bana yumurtalıklarımın bu ay yeterli olgunluğa erişmediğini bu yüzden bu ay gebelik olmayacağını söyledi. Regl tarihim tam 30 gündür. Bu ay 5 gün gecikti test yaptım ancak negatif. Geç döllenme gibi durumlarda 5 gün geçince testte çıkar mı? Ne regl be başka bi belirtim yok. Adet öncesi birçok kez değerlendirme fırsatı bulduk eşimle ancak yine de bilemedim yardımcı olur musunuz?
Vakit geçmiyor valla hiç yarın gidicem sabahı iple çekiyorumKesinlik kazandırmak için kan vermekten başka çareniz yok. Olabilir de olmayabilir de yarın kan verin hcg sonucunuza göre netleştirirsiniz böyle belirsizlik daha zor sizin için :)
Ozaman var canım kan ver hayırlı olsunYaptığım anda hemen çıktı sabah yaptım şimdi paylaştım ondan kuru gibi duruyo
Ne zamandir istiyodunuz. Tebrik ederim bu arada Allah sağlikla almayi nasip etsin kucağinaVakit geçmiyor valla hiç yarın gidicem sabahı iple çekiyorum
Gelişmeler hakkında bilgi verir misiniz :) Ben de aynı durumu yaşıyorumVakit geçmiyor valla hiç yarın gidicem sabahı iple çekiyorum
HamileyimGelişmeler hakkında bilgi verir misiniz :) Ben de aynı durumu yaşıyorum
Evet 2. Kez verdim dün ilki 128 dünki 775 çıktı değerimKan verdiiniz miii
Kaç gün arayla bu iki kan testiniz hayırlı olsun bu arada. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin AllahEvet 2. Kez verdim dün ilki 128 dünki 775 çıktı değerim
28 Ağustos 128Kaç gün arayla bu iki kan testiniz hayırlı olsun bu arada. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Ay yaaa çok mutlu oldum ağlarım sağlıkla gelsin inşallahEvet 2. Kez verdim dün ilki 128 dünki 775 çıktı değerim
Yaaaa sağlıkla gelsin miniğiniz Muayeneye gittiniz mi keseyi gördünüz mü ?Hamileyim