Adet olmadim

Hnkaml

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2019
23
2
1
31
Merhaba ben size bisey sormak ıstiyorum 2 yıldır evliyiz bu ay korumadık şubatın 5inde adet olmuştum adetim 4 5 gün gecikti normalde hep düzenli adet olurum 1 hafta önce kahverengi bi şekilde 2 gün akintim oldu. Adet belirtilerim yok. Ara ara karnım adet olcak gibi ağrıyo sonra geciyo acaba aynı durumu yaşayan var mı

Merhaba ben size bisey sormak ıstiyorum 2 yıldır evliyiz bu ay korumadık şubatın 5inde adet olmuştum adetim 4 5 gün gecikti normalde hep düzenli adet olurum 1 hafta önce kahverengi bi şekilde 2 gün akintim oldu. Adet belirtilerim yok. Ara ara karnım adet olcak gibi ağrıyo sonra geciyo acaba aynı durumu yaşayan var mı
Canım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benziyor ben şuan 20 haftalık hamileyim. Ve adet günümde bile adet sancısı gibi sancı gelmişti ama hamileydim

Son adet 5 şubatmı yoksa 5 martmı.. en kesin sonuç beta hcg baktırmanız herkesin belirtileri farklı oluyor ,gönlüne göre olur inşallah.

5 şubat adet tarihim. Ve adetle ilgili hiç bir belirtim yok. Yüzümde sivilce çıkardı. Göğüslerim şişerdi. Adet öncesi sinir agresiflik olurdu hiç biri yok😜

Yarın yaptırcam test inşallah hamileyimdir. Hamile olsam hisseder mi insan onu da bilmiyorum ama adetimin 5 gün gecikmesi acaba mi dedirtiyor hep günü gününe adet olurum çünkü

Yarın yaptırcam test inşallah hamileyimdir. Hamile olsam hisseder mi insan onu da bilmiyorum ama adetimin 5 gün gecikmesi acaba mi dedirtiyor hep günü gününe adet olurum çünkü
Regl ile aynı belirtiler oldu bende.. Öyle belirtiler var mı

Regl ile aynı belirtiler oldu bende.. Öyle belirtiler var mı
Yani sadece ara sıra karnım ağrıyo onun haricinde yok 10 dk sonra geciyo agrım oluncada adet olsam anlarım ağrılarından falan sadece kaşıklarım ağrıyo

Yani sadece ara sıra karnım ağrıyo onun haricinde yok 10 dk sonra geciyo agrım oluncada adet olsam anlarım ağrılarından falan sadece kaşıklarım ağrıyo
Olabilirsin canım hamiş test yap netleşsinn🤩 inşallah öylesindir

Sonuc nedir acaba canim yaptinmi test? Benimde tam 1 hafta oldu idrar testleri negatif diyor bende kan vericem artik hayirlisi

Back
X