• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olmadım yardımcı olur musunuz?

Brcu_uzun

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2019
54
8
6
25
Arkadaslar ben dogum yapali 3 ay oldu kırkım çıktı adet oldum ama bu ay olmadim bebegimi de sadece emziriyorum ve bi kac gundur midem bulanıyor normal mi acaba korunuyoruz da ama yine de korkuyorum lutfen yardimci olur musunuz ??

Merhaba Burcu Hanım benim bir doktor olarak tavsiyem size kendi doktorunuza görünmeniz ve testlerinizi yaptırmanız normal bir gecikmede olabilir düşük ihtimal olsada gebelikte olabilir.Allah şifa versin.

Arkadaslar ben dogum yapali 3 ay oldu kırkım çıktı adet oldum ama bu ay olmadim bebegimi de sadece emziriyorum ve bi kac gundur midem bulanıyor normal mi acaba korunuyoruz da ama yine de korkuyorum lutfen yardimci olur musunuz ??
Adet oldunuzmu

Yani süt korur gibi düşünüp erkekler biraz korunma konusunda gevşek davranabiliyor acaba korunmadan bir birliktelik yaşamış olabilir misiniz? Mesela benim ablamla aramda 1 yaş var bu da annem ablam doğruktan 3 ay sonra bana hamile kaldığını gösteriyor. Yani hamile kalınabiliyor ki geçen sene 5 aylık bebeğiyle 3 haftalık hamile olduğuna şahit olduğum biri oldu. Yani en iyisi gecikme süreniz birkaç haftayı geçtiyse doktora görünmek. O size daha iyi bir bilgi verecektir. Ama bu kadar erken bulantı olmaz onu da söyleyeyim. Bu arada bebeğinizde hayırlı olsun. Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah

Back