Kan versem orda çıkar mı acabageç döllenme olduysa geç öğrenirsin canım hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız
Evet çıkar kan verKan versem orda çıkar mı acaba
Bugün vereyım ozaman çok saolunEvet çıkar kan ver
?Bugün vereyım ozaman çok saolun
Ben de aynı durumdayım 4 gün kadar geciktim idrar testlerim negatif.sonucunuz ne oldu acaba
yaa acaba sonradan dönecek mi çok merak ediyorum hala kasık ağrım bacak bel ağrım varBen de aynı durumdayım 4 gün kadar geciktim idrar testlerim negatif.
Bende o da yok hiçbiyerim ağrımıyor normal bir güm gibi hiç adet öncesi semdromlar falan yok. Göğüslerim bile dolgunlaşmadı belim ağrımıyo karnım ağrımıyp duygusal değilim akıntı vs yokyaa acaba sonradan dönecek mi çok merak ediyorum hala kasık ağrım bacak bel ağrım var
İnanın çok farkediyor o kişiden kişiye göreBende o da yok hiçbiyerim ağrımıyor normal bir güm gibi hiç adet öncesi semdromlar falan yok. Göğüslerim bile dolgunlaşmadı belim ağrımıyo karnım ağrımıyp duygusal değilim akıntı vs yok
Darısı basımaİnanın çok farkediyor o kişiden kişiye göre5 haftalık hamileyim. Ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı ne bulantı ne de duygusallık hiç biri yok