Yaptığın testin markası neydi canım ? Çünkü bazı markalar yalancı pozitif yalancı negatif çıkartabiliyorKızlar merhabalar normalde adetim hiç gecikmez lakin bu ay 14 gün gecikti 11.gununde test yaptırdım negatif çıktı doktor adet söktürücü verdi ama kullanmadım idrar testi yaptım 1 .sinde silik çizgi çıktı dedim bidaha yapım yone aymi ne yapmaliyim
Ben 3 tane farklı test yaptım 2 sinde çıkmıştı 1 inde çıkmadı bugünle 46 gün geciktiYaptığın testin markası neydi canım ? Çünkü bazı markalar yalancı pozitif yalancı negatif çıkartabiliyor
Ben 3 tane farklı test yaptım 2 sinde çıkmıştı 1 inde çıkmadı bugünle 46 11. Gününde bana adet söktürücü verdi kullanmalı miyimYaptığın testin markası neydi canım ? Çünkü bazı markalar yalancı pozitif yalancı negatif çıkartabiliyor
Tekrar merhaba canım o kadar gecikme normal değil doktora gitmelisin bence kan verdin mi hiçBen 3 tane farklı test yaptım 2 sinde çıkmıştı 1 inde çıkmadı bugünle 46 11. Gününde bana adet söktürücü verdi kullanmalı miyim
11.gunde gittim adet söktürücü verdi kan da hiçbir şey çıkmadı bunu kılan dedi başka birşey demedi kiTekrar merhaba canım o kadar gecikme normal değil doktora gitmelisin bence kan verdin mi hiç
Kullanmaya başladın mı peki11.gunde gittim adet söktürücü verdi kan da hiçbir şey çıkmadı bunu kılan dedi başka birşey demedi ki
Evet 2 gündür kullanıyorum yarın doktora gideceğim tekrardanKullanmaya başladın mı peki
Hayırlısı olsun canım geçmiş olsun sağlıktan önemli hiç bir şey yok muhakkak bi gelişme olursa yaz burayaEvet 2 gündür kullanıyorum yarın doktora gideceğim tekrardan
Hayırlısı olsun canım geçmiş olsun sağlıktan önemli hiç bir şey yok muhakkak bi gelişme olursa yaz
Bu arada bende. Çok teşekkür ederimHayırlısı olsun canım geçmiş olsun sağlıktan önemli hiç bir şey yok muhakkak bi gelişme olursa yaz buraya