Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belki geç döllenme olmuş olabilir ama çok fazla düşünüp stres yapma kan testini yaptır kurtul derim ben:) şahsen be kafayı yiyecektim acaba varmı acaba varmı diye sonunda gittim yaptırdım öğredim rahatladım :)
hamileyim cnm sende istiyorsan inş hamilesindir istemiyorsanda stresten olmuştur belki bende umutsuzdum hiç belirtim yok kesin bebişte yok demiştim ama varmış meğersem 13haftalık hamileyim ve düşün belirtiler bende 3haftadır var..tam artık geçmesi gereken zamanlarda benim midem bulanmaya başladı :) herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun allah yardımcın olsun canını sıkma
inşallah vardır umutx cim. Rabbim yüzünü güldürsün.
hamileyim cnm sende istiyorsan inş hamilesindir istemiyorsanda stresten olmuştur belki bende umutsuzdum hiç belirtim yok kesin bebişte yok demiştim ama varmış meğersem 13haftalık hamileyim ve düşün belirtiler bende 3haftadır var..tam artık geçmesi gereken zamanlarda benim midem bulanmaya başladı :) herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun allah yardımcın olsun canını sıkma
Merhaba canim,
Guzel dileklerin icin cok sagol. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.. Bu bilinmezlik insani olduruyor.. Var mi, yok mu, var mi, yok mu.......... bilmiyorumkismile Ama neyseki cok onceleri dr. randevu almistik baska bir sey icin, gitmisken bu konuyada bir el atsin alkisalkisalkis Umarim hamileyimdir. Icimdeki sesleri dinlersem deli olabilirim. Her 10 sn de var ve yok arasi gidip geliyor.. Sanirim kendimi cok kandirmasam iyi olacak. Yoksa yine cok uzulurum. Ve bunu kaldiracak gucum tukeniyor. Lakin UMUT etmek cok guzel.. Bekleyelim bakalim.. Sen nasilsin? Randevu yaptin doktorla? Kendini yalniz kuyulara atma. Dr destegine hepimizin ihtiyaci var.. Guzel haberlerini bekliyorum..
Bu arada kedicik ve balik cok guzel... :1rolleyes:
OptumŞeniz
yeni gordum yazini. valla canim ben test yapip negatif gorsem bile inanmiyordum. adet belirtisi geliyordu belki ustune gormedir diyorum. Anladim ki hic tukenmeyecek umudumuz.sedece yorulacagiz ama yine umut edecegiz.
Hayirlisi ile vardir insallah. mutluluguna ortak oluruz. :teselli:
canim daha iyiyim ben. icimdeki kaynar kazan duruldu.dertlesecek dost buldum ya. olumunekankayizsmile
bizde carsambaya aldik cok sukur. kaydirigubbakcemile bide o yoklasin bizi. umuralim yavrularimiz en kisa zamanda gobusumuze konar, kedicigin karnindaki balik gibi.
selam kızlar benimde ilk korunmasız ayım önceden d.k hapı kullanıyordum bugün en son adet günümden itibaren 32. günüm kan testi yaptırdım bugün sonuç negatif çıktı ve ben sinir küpü oldum hala adetim yok şimdi bu yazılanları okudum tekrar ümitlendim
pazartesi doktora gidecem inşallah niye hala adet olmadım anlar
Ne oldu canim bir gelisme var mi ?? Selamlar..
umutx tatlım güzel haberlerini bekliyorum inşallah. opuyorumnanaktan
canım hayırlısı olsun. Geçte olsa bebeğin göbüşüne konmuştur inşallah.
öyle değilse bile üzülme(üzülme desemde üzüleceğini biliyorum), zaten geleceği varsa gelmiştir.
bazen herşey üst üste geliyor.
Allah kolay geçirsin imtihanımızı.
belki aşılamaya kadar hamile kalırsın kim bilir.
ben hala doktor bulma aşamasındayım.
salı,çarş derken önerilen bir doktordan perşembeye randevu aldım.
hayırlısı hakkımızda.
öptüm canım.