Adet olmadım 6 gün geçti??

DilekBurcu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
1.286
807
73
6 gün oldu ilk gün gecikince baktım çıkmadı sizce baksam mı yoksa pazartesi direk kan mı versem

6 gün oldu ilk gün gecikince baktım çıkmadı sizce baksam mı yoksa pazartesi direk kan mı versem
Bende ayni durumdayım 3 gün gecti dün gece WC gittiğimde hafif pembelik oldu saat suan aksam 7 hic bisey yok az önce tekrar gittim yine pencerede bi pembelik gördüm çok hafif ama iç çamaşırımı kirletmiyor hic bi ağrim falanda yok bende ne yapsam bilemedim

Anlamadım kanama gibi mi pembelik

Benim De 6 gun gectı ama gebelik yok malesef inşallah senden vardır

Bahsettigin sey yerlesme kanamasi kuzum. Test yap silik bir cizgi gorursun merak etme allahin izni ile.
Benim reglım 4 gün gecikti gebelik testini ilk yaptığımda boştu birinci çizgi de yoktu fazla 5 dakika bekledikten sonra çöpe attım sabah uyandığımda iki çizgi de net bir şekilde vardı hamile iyim acaba

Benim De 6 gun gectı ama gebelik yok malesef inşallah senden vardır
Meraba gecikmenizin ustunden gecince mi hamile oldugunuz belli oldu yani ne zaman belli oldu rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşaallah

Umarım hamilesinizdir

Meraba gecikmenizin ustunden gecince mi hamile oldugunuz belli oldu yani ne zaman belli oldu rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşaallah
Ben o tarihte n hamile değildim 28 Ekim'de son adet oldum Aralık'ta hamile kaldım ama sürekli gecikmem vardı 5 gün gecikme ile kanamam oldu adet oldum sandım sonra kesilince hamile olduğumu öğrendim inşallah sizin de gecikmeniz hamile liktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…