- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
- Konu Sahibi DilekBurcu
6 gün oldu ilk gün gecikince baktım çıkmadı sizce baksam mı yoksa pazartesi direk kan mı versem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ayni durumdayım 3 gün gecti dün gece WC gittiğimde hafif pembelik oldu saat suan aksam 7 hic bisey yok az önce tekrar gittim yine pencerede bi pembelik gördüm çok hafif ama iç çamaşırımı kirletmiyor hic bi ağrim falanda yok bende ne yapsam bilemedim6 gün oldu ilk gün gecikince baktım çıkmadı sizce baksam mı yoksa pazartesi direk kan mı versem
Anlamadım kanama gibi mi pembelikBende ayni durumdayım 3 gün gecti dün gece WC gittiğimde hafif pembelik oldu saat suan aksam 7 hic bisey yok az önce tekrar gittim yine pencerede bi pembelik gördüm çok hafif ama iç çamaşırımı kirletmiyor hic bi ağrim falanda yok bende ne yapsam bilemedim
kan degil böyle akıntı gibi ama rengi pembe bi kaç kez oldu ama iç çamaşırımda hic bisey yokAnlamadım kanama gibi mi pembelik
Umarım yerleşme kanamasıdır idrar testi yaptın mı?kan degil böyle akıntı gibi ama rengi pembe bi kaç kez oldu ama iç çamaşırımda hic bisey yok
Hayır cesaret edemedim bide çıkarımı ki kesin daha uç gün gectiUmarım yerleşme kanamasıdır idrar testi yaptın mı?
Bana genel olarak 10 gün bekle diyorlar ama yani bekle istersenHayır cesaret edemedim bide çıkarımı ki kesin daha uç gün gecti
Bahsettigin sey yerlesme kanamasi kuzum. Test yap silik bir cizgi gorursun merak etme allahin izni ile.Hayır cesaret edemedim bide çıkarımı ki kesin daha uç gün gecti
Benim reglım 4 gün gecikti gebelik testini ilk yaptığımda boştu birinci çizgi de yoktu fazla 5 dakika bekledikten sonra çöpe attım sabah uyandığımda iki çizgi de net bir şekilde vardı hamile iyim acabaBahsettigin sey yerlesme kanamasi kuzum. Test yap silik bir cizgi gorursun merak etme allahin izni ile.
Meraba gecikmenizin ustunden gecince mi hamile oldugunuz belli oldu yani ne zaman belli oldu rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşaallahBenim De 6 gun gectı ama gebelik yok malesef inşallah senden vardır
Merhaba Sonucunuz ne oldu acaba6 gün oldu ilk gün gecikince baktım çıkmadı sizce baksam mı yoksa pazartesi direk kan mı versem
Umarım hamilesinizdirBende ayni durumdayım 3 gün gecti dün gece WC gittiğimde hafif pembelik oldu saat suan aksam 7 hic bisey yok az önce tekrar gittim yine pencerede bi pembelik gördüm çok hafif ama iç çamaşırımı kirletmiyor hic bi ağrim falanda yok bende ne yapsam bilemedim
Ben o tarihte n hamile değildim 28 Ekim'de son adet oldum Aralık'ta hamile kaldım ama sürekli gecikmem vardı 5 gün gecikme ile kanamam oldu adet oldum sandım sonra kesilince hamile olduğumu öğrendim inşallah sizin de gecikmeniz hamile liktirMeraba gecikmenizin ustunden gecince mi hamile oldugunuz belli oldu yani ne zaman belli oldu rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşaallah
Bnmde oleydi uc dort gun bugun yok adetim gecelide 6 gun oldu ikinci gunu negatf cikti kanda oyuzdn umudumda yokkan degil böyle akıntı gibi ama rengi pembe bi kaç kez oldu ama iç çamaşırımda hic bisey yok