• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olmadım 2 gundur lekelenmem var yerleşme kanaması olabılırmı

hausegirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
58
0
96
Merhaba kızlar benım en son Regl tarıhım 23 kasımdı. Esım sehır dısında calısıyor ayda bır ıkı defa geliyor yaklaşık uc aydır korunmuyoruz. İlk reglım bittikten 3 gun sonra bırlıkte olduk sonra reglime 7 gun kala bırlıkte olduk hıcbırınde korunmadık normalde hep son adetımden 2 gun once olurum. sımdı 4 gundur adet olmadım adetımden 1 gun once hemen test yaptım negatıf cıktı aksam hafıf pembe gıbı lekelenmem olmustu adet olacağım sandım ama 2 gundur ara ara devam edıyor yıne test yaptım yıne negatıf hamıle olabılırmıyım benım gıbı lekelenmesı olup testte negatıf cıkıp hamış olan varmı kızlar cok merak ediyorum ya

Son düzenleme:
Canim uzmiyim ama testte negatif ciktiysa gebelik yoktur. Yani nadiren gec dollenme olursa ancak oyle. Kan testi xaptirsan kesin sonuc cikar.bizede haber ver emi

Merhaba aranıza yeni katıldım 5 aydır korunmyoruz 25 yaşındayım adetlerimde bir gün bile sıkıntı yaşamadım taki bu hafta adetim bir gün gecikti gecikmeden hemen sonra 1 gün kahverengi lekelenmem oldu 2.gün ve 3.gün kanamam oldu ve bitmek üzere hastalığım normalde 6gün çok kanamam olurdu sizce üstüne görme olabilir mi yoksa psikolojik mi etkiliyorum kadınsal hiç bi sorunum yok

Psikilojiktir canım o ya test yaptınmı

Yok cesaret edemedim biraz bekliyim diyorum doktoruma msj attım kist olabilir diyo fakat 25 gün önce ultrasonla bakıldı çok temiz dedi smear yapıldı temiz hormonlarım çok güzel okadar kısa bir süre de de kist oluşur mu ki bu ay hiç kafama da takmamıştım 2-3 gün bekleyip test yapmayı düşünüyorum inş pozitif çıkar

Back