Adet olmadan tüp bebeğe baslayanlar

Lavinyamla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
1.007
215
Hanımlar dün tüp bebek tedavisine başladım ama 2 aydır adet olmuyorum doktor rahim duvarin ince adet olacak gibi değilsin dedi ve tedaviye başladı gonolf monopur ile ama aklıma takılan ben adet olmadım ki başladık herhangi bir sorun olur mu

Daha ince tup bebek yaptirmadim ama asilama oldum. Ikisi de basangicta ayni surec gibi isledigini dusunursek, adet olmak ve adetin 3. Gunu baslamak gerekmiyor mu ya? Bana biraz tuhaf geldi. Bilen varsa konuyu takipteyim

Daha ince tup bebek yaptirmadim ama asilama oldum. Ikisi de basangicta ayni surec gibi isledigini dusunursek, adet olmak ve adetin 3. Gunu baslamak gerekmiyor mu ya? Bana biraz tuhaf geldi. Bilen varsa konuyu takipteyim
Bende çok şaşırdım ya en son 3 Ekim'de oldum bir daha olmadı rahim duvarı ince adet olman çok zor deyip iğnelere başladı

Evet bende tüp bebek ve aşılama için görüstüm doktorlarla hep adetliyken baslanacak dediler
Bende çok şaşırdım ya en son 3 Ekim'de oldum bir daha olmadı rahim duvarı ince adet olman çok zor deyip iğnelere başladı acaba yanlış mı yapıyoruz anlamadım ki ya

Sordum doktora canım cokk fazla ileti duzeyde pcos olduğum için ve adete giremiyorum diye yumurta gelişiminde sorun yaşamayız diye başladım dedi bakalım yaşayıp gorcem artik
O zaman bilemeyecegim, doktorun bilgisi vardir herhalde bilincli yapiyordur sonucta uzman o. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…