- 1 Eylül 2022
- 1.007
- 215
-
- Konu Sahibi Lavinyamla
Daha ince tup bebek yaptirmadim ama asilama oldum. Ikisi de basangicta ayni surec gibi isledigini dusunursek, adet olmak ve adetin 3. Gunu baslamak gerekmiyor mu ya? Bana biraz tuhaf geldi. Bilen varsa konuyu takipteyimHanımlar dün tüp bebek tedavisine başladım ama 2 aydır adet olmuyorum doktor rahim duvarin ince adet olacak gibi değilsin dedi ve tedaviye başladı gonolf monopur ile ama aklıma takılan ben adet olmadım ki başladık herhangi bir sorun olur mu
Evet bende tüp bebek ve aşılama için görüstüm doktorlarla hep adetliyken baslanacak dedilerDaha ince tup bebek yaptirmadim ama asilama oldum. Ikisi de basangicta ayni surec gibi isledigini dusunursek, adet olmak ve adetin 3. Gunu baslamak gerekmiyor mu ya? Bana biraz tuhaf geldi. Bilen varsa konuyu takipteyim
Bende çok şaşırdım ya en son 3 Ekim'de oldum bir daha olmadı rahim duvarı ince adet olman çok zor deyip iğnelere başladıDaha ince tup bebek yaptirmadim ama asilama oldum. Ikisi de basangicta ayni surec gibi isledigini dusunursek, adet olmak ve adetin 3. Gunu baslamak gerekmiyor mu ya? Bana biraz tuhaf geldi. Bilen varsa konuyu takipteyim
Bende çok şaşırdım ya en son 3 Ekim'de oldum bir daha olmadı rahim duvarı ince adet olman çok zor deyip iğnelere başladı acaba yanlış mı yapıyoruz anlamadım ki yaEvet bende tüp bebek ve aşılama için görüstüm doktorlarla hep adetliyken baslanacak dediler
Baska doktorla mi gorusseniz acaba bana pek mantikli gelmedi adet olmadan baslamak.Bende çok şaşırdım ya en son 3 Ekim'de oldum bir daha olmadı rahim duvarı ince adet olman çok zor deyip iğnelere başladı
Öyle mi yapsam acaba bir kaç doktorla görüşeyim yarın sabah bakayım onlar normal derse bunla devam ederimBaska doktorla mi gorusseniz acaba bana pek mantikli gelmedi adet olmadan baslamak.
Bence içinize sinmeden başlamayın sonucta hormon alıyoruz vücuda.Öyle mi yapsam acaba bir kaç doktorla görüşeyim yarın sabah bakayım onlar normal derse bunla devam ederim
Sordum doktora canım cokk fazla ileti duzeyde pcos olduğum için ve adete giremiyorum diye yumurta gelişiminde sorun yaşamayız diye başladım dedi bakalım yaşayıp gorcem artikBence içinize sinmeden başlamayın sonucta hormon alıyoruz vücuda.
O zaman bilemeyecegim, doktorun bilgisi vardir herhalde bilincli yapiyordur sonucta uzman o. Hakkinizda hayirlisi olsun insallahSordum doktora canım cokk fazla ileti duzeyde pcos olduğum için ve adete giremiyorum diye yumurta gelişiminde sorun yaşamayız diye başladım dedi bakalım yaşayıp gorcem artik
Çok teşekkür ederimO zaman bilemeyecegim, doktorun bilgisi vardir herhalde bilincli yapiyordur sonucta uzman o. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah