Adet olmadan hamile kalinirmi. Cok uzulyorumm....

Basakkad

Önce insan oluncak😉
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
96
34
3
Nisanın 15de bebegimi kaybettim kurtaj oldum.. hala hasta olmadim doktora da gittim ilaca başladım bitti hala adet olamadım doktor hiç sorun yok hatta yumurtaların fazla bile dedi ama ben adet olayım da düzene girsin diyorumadet sokturucu kullanırken k orundum bi kaza olmasın soru olmasın diye ama artık bebek istiyorumbebegimi kaybedeli 3.buçuk ay oluyor adet olmadan bebek sahibi ola bilirmiyim kızlar bilginiz varmı

Canım bende 6 nısan da 7 haftalıkken düşük yasadım ilk adetım 48 gun sonra oldu ikinci adetım 34 gun sonra oldu biteli 3 gun oluyor ilk adetten sonra korunmadım ama gebelık olmadı sanırım rahım tam toparlamadı ondan olmadı anlamadığım sen neden adet olamıyorsun doktor bır sey demiyor mu belkı de bır sorun var ama adet olmadan hamıle kalınmaz bence

adet olmadan olmaski canım bende bebeğimi kaybetmiştim sonra kurtaj oldum adetim düzeni bozuldu 2 ay gormedim yumurtlamada olmadı sonra soğan suyunu şifa olsun diye 15 gun içtim içtiğim ay hamile kaldım çok şukur sende bi kulanderim hem içini temizler hem adet söktürür belki sende benimgibi hamile kalırsın

Geçmiş olsun canim.. Bilmiyorum neden adet olmuyorum doktor sorun yok ilaçla olursun adet dedi olmadim saglik ocagimda ki doktorumda adet olmadan hamile kalinir dedi kafam cok karıştı. Adet olmak içinde herşey yaptim sogan suyu falan

Ictimama 2gun falan sana da geçmiş olsun çok canim peki sogan suyunu içerken 15gun k orundun sonra mi korunmayı bıraktın

Doktor neden adet olamadığını söylemiyor mu kac haftalıktı bebeğin kürtaj olurken yanı ben ıkıncı adetı bıle oldum ama bence adet olmadan hamılelık olmaz gıbı geliyor yıne de BIlmıyorum kan verdım mı bu yakınlarda belkı gebelık olmuştur

Geçen hafta verdim 1.40 çıktı düşük gebelik yok canim hayır söylemedi gayet iyisin bi sorun yok yumurtaların fazla bile dedi olursun dedi 12+3 canım

Geçen hafta verdim 1.40 çıktı düşük gebelik yok canim hayır söylemedi gayet iyisin bi sorun yok yumurtaların fazla bile dedi olursun dedi
BIlmıyorum inşallah adet olursun bır an önce ama adet olmadan hamılelık olusur mu hıc BIlmıyorum inşallah güzel haberler alırsın canım

Yani adet olmadan hamile aklına bilinirmi diyorsun arkadaşım

Canim insan vucudu cok suprizliymis hala yeni seyler ogreniyolar olabilirde tabi. Adet ile ilgili makaleler okudum yani duzenli olup hamile kalamayanda var vucut tamamen elvsrisli ise neden olmasin duzensizlikte bile kalan var.

Adet olmadan hamile kalabilirsin. Kürtajdan sonra tekrar yumurtlaman olduysa o yumurtada döllendiyse adet olmazsın zaten. Bende 26 şubatta düşük yaptım. 40 gün sonra adet oldum. Diğer ayda kimyasal gebelik geçirdim. Bu aya kaldı umutlar..

Ama kurtajdan uzun zaman gecti nisan 15de oldum yumurtlama olmuş evet ama hamilelik olmadı ve kan verdim bebek yok doktor adet sokturucu verdi sonra zaten hala olmadim bende diyorum ki çalışmalara baslasammi cok gecmis olsunbu arada arkadasim

Canim insan vucudu cok suprizliymis hala yeni seyler ogreniyolar olabilirde tabi. Adet ile ilgili makaleler okudum yani duzenli olup hamile kalamayanda var vucut tamamen elvsrisli ise neden olmasin duzensizlikte bile kalan var.
Doğru diyorsun

Ben o kısmı anlamamışım arkadaşım. Kürtajın adet düzenini değiştirdiği söyleniyor hep. Adet olduktan sonra ovülasyon testiyle takip edebilirsin.

Soğan kuru sokturucu derler ya ondan sordum korundunmu diye canim peki ya yumurtlama gününü takip ettinmi
ovilasyon testi kulanıyorum 2 aydır yumurtlama çıkmamıştı soğan kurunu kulanmaya bayladımdada ovilasyon testi kulanıyorum kırmızılaşıyordu bigun yapmadım testi o gun heralde yumurtlama oldu ertesi gun değerlendirdim nonra adete 1 kala pozitif oldu test git gide koyulaşyodu meğersem hamileymişim sende yapa bilirsin test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…