Adet olmadan hamıle kalınır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ednr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ednr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
3
0
1
29
Merhabalar ben 6 Nisan aksami kondom yırtılması yasadık 6 aylık bebegım var emziriyorum ve dogumdan sonra hıc adet olmadım ıcıme bosaldıgını fark ettik dırek cıkardık ama gıttıgını hıssettm hemen ayaga kalktım cogunu sildim sonra hemen gıttım yıkadım falan çiş yaptım dus aldım bı ıkı gundur kasıklarım da agrı var bıde boyle gurul gurul sesler gelıyo normal mi hamıle olabılır miyim bıde ne zaman test yapsam sonuc cıkar kesin olarak bebegım cok küçük hamilelik istemıyorum 2 çocuğum var rabbım olmayanlara isteyenlere versin ınsallah

Amin supeli iliski uzerinden 10 gun gec8nce kqn ver cikar gebe isen

Peki gebelık testinde idrar ne zaman cıkar 2 hafta sonra yapsam belli olur mu kesin. Bıde adet olmadan spiral takılıyor mu

Idrarda adetinizi en az ucgun gecdikden sonra cikar sipral adetli iken devlet hastaneleri takiyp adetli degilken takmiyo ozelde fark etmiyo nezaman isyersen takiyolar

Devlet takmıyosa sıkıntı ozelde cok pahalı adet olmadıgım ıcın hıc bılmıyorum ne zaman gunum gecıyo 15 gun sonra yapsam idrarda cıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…