How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Adet oldunuz mu??

omerfarugunannesi

kocam ve oğlum..
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2009
190
1
96
Kocaeli
Arkadaslar loğusalıktan sonra adet olmadım henüz. Karnım ne güzel inmisti simdi tekrar sisti. Benim gibi adet olmayan var mı? Ne zaman olucaz ben habire aseriyorum :sinifsinif:

Arkadaslar loğusalıktan sonra adet olmadım henüz. Karnım ne güzel inmisti simdi tekrar sisti. Benim gibi adet olmayan var mı? Ne zaman olucaz ben habire aseriyorum :sinifsinif:

bu benim doğumdan sonra 2.adet oluşum..ama bir arkasdaşım doğumdan 7 ay sonra ilk adetini oldu..sürekli emziren annelerde bu şekilde gecikme olabiliyormuş..

ben 25 eylulde dogum yaptım ama henuz adet olmadım.. Deli gibi çikolatalı kurabiye, brownie vs istiyour canım ki hayatım boyunca çikolatalı birşey hiç sevmedim..

25 eylülde doğum yaptım bende olmadııımm halaa acayip terleme var ve karnım indi derken tekrar şişkinlik oldu nezaman olcam yaa:(

bende sürekli emziriorum ama doğumdan snra bile adet oldum.. 28-08-09 sez oldum 26.gün adet oldum dünde 3.adetimi oldum sütüm korumuomuşşş...

Back