Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle diyenler var emzirme azalınca adet olunur diyor internette bende korktum o yüzden biter diyeSutunuz bitmez niye bitsin ki.. adet olmaniz da normal endiselenmeyim
Yok ya niye öyle olsun, içinize sinmiyor ise ebenizi arayın sağlık ocağındaki sorun kendisine anlatsınBebeğim 4 aylık emziriyorum ve bugün adet oldum. Normal mi şu an adet olmam süt biter mi ?
Benim adet donemlerinde azaliyor sonra yine eski haline dönüyorBebeğim 4 aylık emziriyorum ve bugün adet oldum. Normal mi şu an adet olmam süt biter mi ?
7. Ayda adet oldum 18 ay emzirdim devam etsem dahada emerdi bitmeyi bırakın azalma bile olmadı sütümde.Bebeğim 4 aylık emziriyorum ve bugün adet oldum. Normal mi şu an adet olmam süt biter mi ?
40. gün dolduğunda regl oldum, sütüm bitmedi, sadece regl olduğum zamanlar biraz azaldı.Bebeğim 4 aylık emziriyorum ve bugün adet oldum. Normal mi şu an adet olmam süt biter mi ?
Doktorum emzirdikçe olmazsın demişti ondan dolayı da biraz tedirgin oldum evet biraz azalmayı bende hissettim bu iki gündür.Bebegim 3 aylikken regl oldum
Sadece regl zamanlarinda hafif bi azalma oluyor gerisi normal
Emzirdikce yenilenen birsey zaten süt
Emzirdikce adet olmazsin diyen doktora gitmeyin derimDoktorum emzirdikçe olmazsın demişti ondan dolayı da biraz tedirgin oldum evet biraz azalmayı bende hissettim bu iki gündür.
Niye bitsin ayol. Yengem doğumdan sonra gün şaşmadan adet olmaya başladı çok şükür 2 yaşına kadar fosur fosur emzirdi. Bol bol su için.Bebeğim 4 aylık emziriyorum ve bugün adet oldum. Normal mi şu an adet olmam süt biter mi ?