Adet oldum hamile miyim

abutruno

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
330
214
23
36
Merhaba arkadaşlar. Son adet tarihim 30 hazirandı. Temmuzun 30 unda adet olmam gerekirken olmadım. 6 gün sonra kan testi negatif çıktı. 13 gün gecikmeden sonra adet oldum ama birinci gün lekelenme ikinci gün ped yarım dolacak şekilde 3.gün ise çok az lekelenme oldu.
Yumurtlamm ise geç olmuştu 26 haziran civarında. Sizce hamile olma ihtimali var mı

Eger gec döllenme olduysa yıne kan ver yarın bazen gec döllenme olunca kan da gec cıkıyor

Ayrıca ellerimde dün hiçbirsey yokken sabah bir uyandım egzama çıkmış, deriler soyuluyor. Ablam ve annem de hamile olduğunda elinde egzama çıkmıştı

Geç döllenmede adet görülme oluyor mu
Canım yerleşme kanaması da olabılır ama yerleşme kanaması en fazla 3 gun pembe ya da kahve lekelenme tarzında oluyor hayırlısı olsun

Canım yerleşme kanaması da olabılır ama yerleşme kanaması en fazla 3 gun pembe ya da kahve lekelenme tarzında oluyor hayırlısı olsun
Benim adetim 5 gün sürer 2 gün yoğun. 3 gün de az. Bu sefer sadece 2.gün çok az yoğun oldu. 3.gün pembe leke. Teşekkürler cevap verdiğiniz için

Bende aynısı oldu kuzum doktora gittim 2 kez bişey yok leke tarzında oluyorum dün gittim degerler normal pazartesi smear alcaklar ultrasonla bakacaklar bakalım inşallah bişey cıkmazda bende ugraşmam. Ailemde benim hep gecike gecike kalmışlar hamile umarım onun için gecikiyorumdur.

Benim adetim 5 gün sürer 2 gün yoğun. 3 gün de az. Bu sefer sadece 2.gün çok az yoğun oldu. 3.gün pembe leke. Teşekkürler cevap verdiğiniz için
Rica ederim cnm yıne kan ver istersen aklında kalmasın

Geçmiş olsun. İnşallah o sebeptendir.
Ayrıca ben dış gebelik geçirdim. O yüzden de olabilir mi bilmiyorum. Ama Dış gebelikten sonra hep düzenli oldum. Bu ay böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…