• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet oldum hala hamilelik belirtileri çıkartıyorum kendimeeee:((( :$

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
Olasi adet tarihim 25 idi.3 gün önce geldi. Zaten son 2/3 aydir kaydıği yetmezmis gibi kac gun sürdüğü de belli değil:$$$
Baş dönmesi.gaz.sık idrara çıkma.gegirme isteği.el ayak usumesi yada ateş basmasi.adet öncesi gelen k.rengi akinti.kasilmalar.ve en onemlisi hamile olma hissi gibi belirtilerle bu ay hamile olduğumu düşünmüştum.
Onemli gunlerde ilişki yaşanmışti.elimizden geleni yapmistik tevekkül etmişti ama Rabbim dilemedi.....
Adetli iken de hamile olmak mumkunmus ya o umuda tutundum simdi de:((

Son düzenleme:
Olasi adet tarihim 25 idi.3 gün önce geldi. Zaten son 2/3 aydir kaydıği yetmezmis gibi kac gun sürdüğü de belli değil:$$$
Baş dönmesi.gaz.sık idrara çıkma.gegirme isteği.el ayak usumesi yada ateş basmasi.adet öncesi gelen k.rengi akinti.kasilmalar.ve en onemlisi hamile olma hissi gibi belirtilerle bu ay hamile olduğumu düşünmüştum.
Onemli gunlerde ilişki yaşanmışti.elimizden geleni yapmistik tevekkül etmişti ama Rabbim dilemedi.....
Adetli iken de hamile olmak mumkunmus ya o umuda tutundum simdi de:((

Canim ya kiyamam cok zor gercekten ins biran once bebegin gelir sana allahim isteyen herkese nasip etsin bak adet olmussun bosuna hamilemiyim diye dusunup yorma kendini ins bu adetin pesinden kalirsin cnm

Canim ya kiyamam cok zor gercekten ins biran once bebegin gelir sana allahim isteyen herkese nasip etsin bak adet olmussun bosuna hamilemiyim diye dusunup yorma kendini ins bu adetin pesinden kalirsin cnm

Amin inşaAllah hayırlısiyla bebeklerimiz tez zamanda gelir:::
Napim burad da yeni konu açılmış normal adet görüp hamile kalan varmis.ne bilim çaresizlik

Amin inşaAllah hayırlısiyla bebeklerimiz tez zamanda gelir:::
Napim burad da yeni konu açılmış normal adet görüp hamile kalan varmis.ne bilim çaresizlik

Ben de aynı durumdayim:( 2 aydır adet oluyorum 1 gün sürüyor sonra kahverengi akıntı..geçen ay umutlanmistim adet olsam bile hamilemiyim diye ama maalesef :(( hayırlısı olsun hepimiz icin

Back