Bu ovulasyon kanamasi canim sonrasinda da adet olmussun zaten iliskiden sonra da icerde kalan kan gelmistir hamile oldugunu düşünmüyorum13 gün kala kahverengi leke geldi 4-5 saat sürdü
Tamam cnm am yumurtlama donemime 7 gün varBu ovulasyon kanamasi canim sonrasinda da adet olmussun zaten iliskiden sonra da icerde kalan kan gelmistir hamile oldugunu düşünmüyorum
Bu hcg degerinde kese gorunmez ama 25 agustostan bu yna da cok zaman gecmis bu hcg dusuk. Dr ne derse onu dinle.Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn
Kan testi ver bence.KİZLAR HAYIRLI GECELER SIZLERE BIR SORUM OLACAKTI BEN AGUSTOS AYINDA KIMYALSAL GEBELIK GECIRDIM SONRASINDA ADETIMDEN 3 GÜN SONRA ANI 29 AGUSTOSTA OLMAM GEREKEN ADETTEN 3 SONRA 1 EYLULDE ADET OLDUM ADETIM 5 GUN SÜRDÜ 27 GUNDE ADET OLAN BIR INSANIM. VE NORMALDE 28 EYLULDE ADET OLMAM GEREKIRKEN 24 EYLULDE ADET OLDUM AMA ADET DENILIRSE YERLESME VEYA GEC DÖLLENMEDEN SÜPHELENIYORUM. 1. GUN 2 DAMLA KAHVERENGI LEKELENMEM OLDU DIGER 4 GUNDE SADECE 1 PEDIN ORTASI TEK BATTI SONRA KESILDIM. O ZAMANDAN BU ZAMANA IDRAR TESTI YAPTM NEGATIF CIKTI VE ADET TARIHIMDE NORMALDE SANCI CEKERIM SANCI CEKMEDIM. O ZAMANDAN BU ZAMANA KADAR ISTAHIM AÇILDI UYKU HALI VE SANKI AYAKTA DURUNCA BASIM DONUYOR HAFIF HAFIF DIREK UZANMAK ISTIYORUM. ADETIM BITTIKTEN KOYU SARI IDRAR VE AĞIR BIR KOKUYLA KARSILASTIM DAHADA BOYLE BISEY YASAMADIM. IDARARDA KOKU AKINTIDA KOKU MEVCUT DEGIL. IDRARIM BULANIK ASIRI GAZ KASIK AGRISI BEL AGRISI KARIN GURULDAMASI VE SARI AKINTIM OLUYOR. BU 3 GUNDURDE AYAKLARDA ASIRI BIR ÜŞÜME MEVCUT SIZE SORMAK ISTEDIGIM BU GEC DÖLLENME OLABILIR MI VEYA O YASADIGIM KANAMA YERLESME KANAMASI OLABILIR MI. SIZCE HAMILELIK VARMIDIR...?
Kan testi ver bence.
Cikarmi ki
Inanirmisin bilmem ama cikmayacagindan korkuyorum eger gec dölenme olmussa 2 haftalik civaridir ondada cikarmi cikmazmi bilmiormKan testi ver bence.
Mutlaka cikarInanirmisin bilmem ama cikmayacagindan korkuyorum eger gec dölenme olmussa 2 haftalik civaridir ondada cikarmi cikmazmi bilmiorm
O zaman yarin bir kan tahlili vereyim insallah cikar ya dua edinMutlaka cikar
2 haftaliksa cikar canim benimde oyle cunku 90.54 ciktiO zaman yarin bir kan tahlili vereyim insallah cikar ya dua edin
Sizdeki belirtiler nelerdi. O kanamayi goruncede fazla umitlenmek istemiyorum. Ama suphelendiren nokta sancisiz ve kisa sürmesi diye sizlere danismak istiyorum2 haftaliksa cikar canim benimde oyle cunku 90.54 cikti
Valla benim kanamam olmadi adet duzensizligim vardi adetten oncede asiri bi agri cekmezdim kasikta ve goguste sadece 1. Gun cekerdim 2-3 gun kasik agrisi gogus agrisi karinda gerilme ve acima gibi bi histen suphelendim kaset testte silik cikti hemen 1 dakika icinde acile gittim kan verdim 90.54 ciktiSizdeki belirtiler nelerdi. O kanamayi goruncede fazla umitlenmek istemiyorum. Ama suphelendiren nokta sancisiz ve kisa sürmesi diye sizlere danismak istiyorum
Valla benim kanamam olmadi adet duzensizligim vardi adetten oncede asiri bi agri cekmezdim kasikta ve goguste sadece 1. Gun cekerdim 2-3 gun kasik agrisi gogus agrisi karinda gerilme ve acima gibi bi histen suphelendim kaset testte silik cikti hemen 1 dakika icinde acile gittim kan verdim 90.54 ciktiHerkesin belirtisi farkli canim bunye farkli cunku
Kaset testte senin çıkmış en onemli nokta bu bende cikmadiValla benim kanamam olmadi adet duzensizligim vardi adetten oncede asiri bi agri cekmezdim kasikta ve goguste sadece 1. Gun cekerdim 2-3 gun kasik agrisi gogus agrisi karinda gerilme ve acima gibi bi histen suphelendim kaset testte silik cikti hemen 1 dakika icinde acile gittim kan verdim 90.54 ciktiHerkesin belirtisi farkli canim bunye farkli cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?