Tam olarak beta tarihlerini verebilir misinArkadaşlar benim adetim bu ay gecikti kahverengi akıntım oldu ve ara ara sadece peçeteye gelen çok az kanlı akıntım oldu gecikmemin 8. Günü adet oldum ama adet olmadan önce betam 10 çıktı adetimin ikinci günü ise 11.68 .Adet olmama rağmen betam artmış nedeni nedir daha vnce yaşayan var mı .Ve göğüs hasassiyetim hala devam ediyor normalde adet olduğum an biterdi ve her zamankinden erken başladı göğüs ağrım hala devam ediyor
28 Aralık 5.63Tam olarak beta tarihlerini verebilir misin
28 Aralık 5.63
29 Aralık 10.7
1 Aralık 11
28 kasım 5.63
29 kasım 10.7
1 Kasım 11.68
Geç döllenme oluyor olabilir mi acaba .Regl olmama rağmenkimyasal gibi duruyor
28-29 yükseliş iyiken 29-1 kötü. Yani o sürede en az 20 olması gerekirdi. Kimyasal gebelik yaşıyorsun. Beta düşecek28 Aralık 5.63
29 Aralık 10.7
1 Aralık 11.68
28-29 yükseliş iyiken 29-1 kötü. Yani o sürede en az 20 olması gerekirdi. Kimyasal gebelik yaşıyorsun. Beta düşecek
kimyasal gebelik veya dış gebelik olabilir, 2 gün arayla kan vermen gerekir her gün değilde ve 2günde 2 katına yakın bir artış olması gerekir28 Aralık 5.63
29 Aralık 10.7
1 Aralık 11.68
Şuan reglm .Reglmin 2. Günü 11.68 oldu acaba geç döllenmeden kaynaklı artış böyle oluyor olabilir mikimyasal gebelik veya dış gebelik olabilir, 2 gün arayla kan vermen gerekir her gün değilde ve 2günde 2 katına yakın bir artış olması gerekir
geçen yıl dış gebelik yaşamıştım oradan biliyorum ama değerinde çok küçük
seni boş yere umutlandırmak istemem fakat geç döllenme bile olsa artışın sağlıklı değilŞuan reglm .Reglmin 2. Günü 11.68 oldu acaba geç döllenmeden kaynaklı artış böyle oluyor olabilir mi
İnşallah değerim sıfırlanır ya .çünkü regl olmama rağmen bu şekilde değerimin düşmemesi beni korkuttu yarın tekrar hastaneye gideceğim Cevabın için çok teşekkür ederimseni boş yere umutlandırmak istemem fakat geç döllenme bile olsa artışın sağlıklı değil
bir kaç gün bekle değerin yükselsin veya kimyasalda düşmüş olur bir kaç gün sonra da 2gün arayla kan verip takibini yap
Kimyasal gebelikte normal gebelik gibi hissediliyorKimyasal gebelikte göğüs ağrısı vs devam eder mi normal gebelik başlangıçları gibi Bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim
Merhaba tekrar doktora gittiniz mi ne dedi,benimde değerlerim de zaman zaman düşüş ve artı vardı kananma başladı bitti değerin negatife döndü ancak sol kadıpımda ağrım devam ediyor bu durumu yaşayan var mıİnşallah değerim sıfırlanır ya .çünkü regl olmama rağmen bu şekilde değerimin düşmemesi beni korkuttu yarın tekrar hastaneye gideceğim Cevabın için çok teşekkür ederim