Evet gidicem sadece merak ettigimden paylasmak istedim. Başına gelen var mi acaba diye.Biz burdan yorum yapamayız maalesed kan verip duzenli takip edip artıyor mu azalıyor mu bakılması lazım. Her şey olabilir.
Inanin ona bile razıyım. Dis gebelikten cok korkuyorum. Yasayan bilir. Tek doz igneyle kurtulmustum umarim o değildir. Sagolun Insallah saglikli bir gebeliktir.Adet olmuyorsunuz , kanamalı bir gebelik geçiriyorsunuz.
Nasıl olur bilemiyorum ama bir an önce doktor kontrolüne girmeniz lazım.
Geçmiş olsun, umarım sağ salim kavuşursunuz bebeğinize.
Beta hcgnizi takip ettirebiliyorsanız ettirin. Eve geç döllenme de olabilir, o yüzden değer düşük çıkmış olabilir. Insallah hayırlısıyla sağlıklıdır.Bugun doktora gittim hafiften sag kasigimda agri da vardi. Korktum dis gebelikten. Beta 185 cikti. Normal de 7 haftalik olmasi lazimdi varsa. Ama 4 hafta yenidir yani. Neyse dedim gec dollenme de olabilir. Bir de iki tane kucuk kist gordu. Yani dedim dis gebelik olabilir mi . haftaya gel dedi netlesir. Hiçbir sey anlamadım. Bu arada kanama bitti sarı akintiya dondu zaten gecikmede de akintim vardi. Sonra bu 3 gundr tekrar sulu kahve akinti basladi. Hicbir sey anlamadim yani. Sag kasigimda sizliyor. Bilen yazsin ben bir sey anlamadom umar.iyiye gider her sey.
Iste adetim gecikince testle silik cikti sonra 3 gun kanama az az leke bitti test yaptim o biraz daha koyuydu sonra yapmadim. Iyi bir hastane buldum geldim o da bekletiyor suan kucuk oldugu icin bir sey görünmüyor dedi. Kimyasal bu kadar bekler mi ki. Sanki adet zamani atardi vücudum. Onu da yasadim 4 gun gecikince kanamayla gitmisti. Dis gebelik de yasadim o olmasin da artik raziyim.Hamile olduğunuzu öğreneli ne kadar olmuştur? 185 düşük bir değer gibi görünüyor. Kimyasal gebelik gibi sanki. Doktor takibinizi ihmal etmeyin.
Yani 9 ekimde artik testim koyulasmisti toplamda 18 gun oldu testte belirti vereli.Hamile olduğunuzu öğreneli ne kadar olmuştur? 185 düşük bir değer gibi görünüyor. Kimyasal gebelik gibi sanki. Doktor takibinizi ihmal
18 gün için beta cok düşük. Bana kimyasal gibi geldi.Yani 9 ekimde artik testim koyulasmisti toplamda 18 gun oldu testte belirti vereli.
Son durumum doktor randevum cumaydi. Ben de lekeler devam edince biraz bekleyim o arada varsa büyür dedim daha net görür. Bu hafta da bekleyip oyle gidicem.her iki duruma da hazirlikliyim. Ama bir sey var dis gebelikten korkuyordum sanirim değil. Kistlerim agri yapiyordu bence sonra gecti agrisi. Degismeyen tek sey gogus hassasiyetim özellikle uçları. Ve karnimda sislik cok afedersiniz gaz kabızlık. Ara ara bulanti. . yani insallah saglikla olur büyür. Umarım bir terslik yoktur. Kendimi her sona hazırladım..tabi insaniz umut etmek istiyoruz isteSonucunuz ne çıktı acabaKaderr27
Insallah sag olunBeta hcgnizi takip ettirebiliyorsanız ettirin. Eve geç döllenme de olabilir, o yüzden değer düşük çıkmış olabilir. Insallah hayırlısıyla sağlıklıdır.
İnsallah cok sag olun. Rabbim dileyen herkess hayirli saglikli evlatlar nasip etsinUmarım vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?