• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet oldum 4 gunum ama testim pozitif

Kaderr27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
143
110
53
33
Merhaba herkese.
Ben aralik ayinda 8 haftalik bebeğimi kalp atisi alinmayinca kaybettim.Ve sonrasinda düşügum basladi acilen kurtaja alindim. Sonra 3 ay ara verdim ve maalesef bu seferde dış gebelik geçirdim. Sonrasinda 6 ay ara verdim. Bu ay korunmayi biraktim ve 3 gün gecikme yaşadım. Test yaptım cok belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm. 2 gün bekledim ve tekrar kaset test yaptim bu arada. Biraz daha silikti ama belirgindi. Sonra 6. gün pembe ve kahve tonlarinda leke görmeye basladim ve devaminda cok parlak olmayan visne curugune calan degisik kanamalar oldu. Az sürdü ve 3 . gün kesilir gibi oldu. Bugün 4.günum ağrım var az da olsa kanamam var. Test yaptim bu sefer daha koyu çıktı. Başıma ilk defa geliyor boyle bir sey. Düşük mü? Kimyasal mı? Dış gebelik mi? Yerlesme mi? Kafam allak bullak . Başına böyle bir sey gelen var mi? Yani bunu yaşayan lütfen bilgi verebilir mi? Bu arada en yakin zamanda doktora gidicem. Yurt disindayim ve bulundugum yerde de tatil amaçlı bulunuyorum. Her yerin düzeni farklı. Doğru düzgün bir sağlık kuruluşu bakiyorum. Başına gelen varsa yazabilir mi?

Eklentiler

• 20231005_133932.jpg
    20231005_133932.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 392
Biz burdan yorum yapamayız maalesed kan verip duzenli takip edip artıyor mu azalıyor mu bakılması lazım. Her şey olabilir.

Adet olmuyorsunuz , kanamalı bir gebelik geçiriyorsunuz.
Nasıl olur bilemiyorum ama bir an önce doktor kontrolüne girmeniz lazım.
Geçmiş olsun, umarım sağ salim kavuşursunuz bebeğinize.

Biz burdan yorum yapamayız maalesed kan verip duzenli takip edip artıyor mu azalıyor mu bakılması lazım. Her şey olabilir.
Evet gidicem sadece merak ettigimden paylasmak istedim. Başına gelen var mi acaba diye.😒

Adet olmuyorsunuz , kanamalı bir gebelik geçiriyorsunuz.
Nasıl olur bilemiyorum ama bir an önce doktor kontrolüne girmeniz lazım.
Geçmiş olsun, umarım sağ salim kavuşursunuz bebeğinize.
Inanin ona bile razıyım. Dis gebelikten cok korkuyorum. Yasayan bilir. Tek doz igneyle kurtulmustum umarim o değildir. Sagolun Insallah saglikli bir gebeliktir.

Bugun doktora gittim hafiften sag kasigimda agri da vardi. Korktum dis gebelikten. Beta 185 cikti. Normal de 7 haftalik olmasi lazimdi varsa. Ama 4 hafta yenidir yani. Neyse dedim gec dollenme de olabilir. Bir de iki tane kucuk kist gordu. Yani dedim dis gebelik olabilir mi . haftaya gel dedi netlesir. Hiçbir sey anlamadım. Bu arada kanama bitti sarı akintiya dondu zaten gecikmede de akintim vardi. Sonra bu 3 gundr tekrar sulu kahve akinti basladi. Hicbir sey anlamadim yani. Sag kasigimda sizliyor. Bilen yazsin ben bir sey anlamadom umar.iyiye gider her sey.

Hamile olduğunuzu öğreneli ne kadar olmuştur? 185 düşük bir değer gibi görünüyor. Kimyasal gebelik gibi sanki. Doktor takibinizi ihmal etmeyin.

Bugun doktora gittim hafiften sag kasigimda agri da vardi. Korktum dis gebelikten. Beta 185 cikti. Normal de 7 haftalik olmasi lazimdi varsa. Ama 4 hafta yenidir yani. Neyse dedim gec dollenme de olabilir. Bir de iki tane kucuk kist gordu. Yani dedim dis gebelik olabilir mi . haftaya gel dedi netlesir. Hiçbir sey anlamadım. Bu arada kanama bitti sarı akintiya dondu zaten gecikmede de akintim vardi. Sonra bu 3 gundr tekrar sulu kahve akinti basladi. Hicbir sey anlamadim yani. Sag kasigimda sizliyor. Bilen yazsin ben bir sey anlamadom umar.iyiye gider her sey.
Beta hcgnizi takip ettirebiliyorsanız ettirin. Eve geç döllenme de olabilir, o yüzden değer düşük çıkmış olabilir. Insallah hayırlısıyla sağlıklıdır.

Insallah haftaya gel dedi iste. Dis gebelik olmasin da o cok yıpratıyor.

Hamile olduğunuzu öğreneli ne kadar olmuştur? 185 düşük bir değer gibi görünüyor. Kimyasal gebelik gibi sanki. Doktor takibinizi ihmal etmeyin.
Iste adetim gecikince testle silik cikti sonra 3 gun kanama az az leke bitti test yaptim o biraz daha koyuydu sonra yapmadim. Iyi bir hastane buldum geldim o da bekletiyor suan kucuk oldugu icin bir sey görünmüyor dedi. Kimyasal bu kadar bekler mi ki. Sanki adet zamani atardi vücudum. Onu da yasadim 4 gun gecikince kanamayla gitmisti. Dis gebelik de yasadim o olmasin da artik raziyim.

Sonucunuz ne çıktı acaba Kaderr27 Kaderr27
Son durumum doktor randevum cumaydi. Ben de lekeler devam edince biraz bekleyim o arada varsa büyür dedim daha net görür. Bu hafta da bekleyip oyle gidicem.her iki duruma da hazirlikliyim. Ama bir sey var dis gebelikten korkuyordum sanirim değil. Kistlerim agri yapiyordu bence sonra gecti agrisi. Degismeyen tek sey gogus hassasiyetim özellikle uçları. Ve karnimda sislik cok afedersiniz gaz kabızlık. Ara ara bulanti. . yani insallah saglikla olur büyür. Umarım bir terslik yoktur. Kendimi her sona hazırladım..tabi insaniz umut etmek istiyoruz iste

Back