Beklemekten başka çareniz yokKızlar iyi günler. Aranıza yeni katıldım. 3 yıllık evliyim 11 aydır korunmuyoruz. Defalarca doktora gittik eşimde ve bende bir sorun çıkmadı. Sadece enfeksiyon için gynomax xl fitil ve fragyl kullandım. Bu ay en son 24 şubatta adet gördüm. Gerçek bir adet gibiydi. Tutunma kanaması olduğunu düşünmedim. Bugün tekrar doktoruma gittiğimde enfeksiyonun devam ettiğini söyledi. Sanırım tedaviye başlamak için önlem olarak hcg kontrol etti. Değerim 106 çıkmış. Yarına kadar dayanamıyorum. Sizce ne oluyor bana hamile miyim?
Bazen adet kanaması gibi olabiliyor ama çocuk tutunadabiliyor benim arkadaşım 3 ay adet oldu şuan oğlu 5 aylıkKızlar iyi günler. Aranıza yeni katıldım. 3 yıllık evliyim 11 aydır korunmuyoruz. Defalarca doktora gittik eşimde ve bende bir sorun çıkmadı. Sadece enfeksiyon için gynomax xl fitil ve fragyl kullandım. Bu ay en son 24 şubatta adet gördüm. Gerçek bir adet gibiydi. Tutunma kanaması olduğunu düşünmedim. Bugün tekrar doktoruma gittiğimde enfeksiyonun devam ettiğini söyledi. Sanırım tedaviye başlamak için önlem olarak hcg kontrol etti. Değerim 106 çıkmış. Yarına kadar dayanamıyorum. Sizce ne oluyor bana hamile miyim?
Cevap için teşekkürler. Yarın netleşir insallah herşey.Beklemekten başka çareniz yok
Cevap için teşekkürler.Bazen adet kanaması gibi olabiliyor ama çocuk tutunadabiliyor benim arkadaşım 3 ay adet oldu şuan oğlu 5 aylıkumarım güzel sonuçlar alırsınız
Enfeksiyonum var demiştiniz bence ileşmeyi bekleyin tamamen kurtulun enfeksiyondan hamileyken ilaç kullanımı yasak çünkü enflasyon düşüğe ve erken doğuma sebeb oluyor ilk hamileliğimde ben çektim siz çekmeyin şuan tekrar hamileyim ama öncesinde ilaçla bitirmiştik enfeksiyonu doktor izin verince hamile kaldım. Biz sağlıklı olmazsak bebeklerimiz bizimle kalmıyor malesefHayır kızlar değilim. Çok da sinirlerim bozuk. Ertesi gün güvenemeyip özele tahlile gittim. Çünkü gerçekten hamile olmam için hiç sebep yoktu. Ciddi ciddi adet olmuştum. İnsan kendini tanıyor sonuçta. Değerim 0 çıktı. Tahliller karıştı sanırım. İnsanın duygularıyla böyle böyle oynanıyor demek kiHastanemi değiştirmeyi ve bir infertilite doktoruna gitmeyi düşünüyorum artık. Umudum kalmadı. İnsallah bekleyenlerin isteyenlerin olur bebişleri hayırlısıyla
Kullandım geçmedi. Gerçekten yıpratıcı bir süreçmiş. Hayırlısı diyorum artık denemeye devamEnfeksiyonum var demiştiniz bence ileşmeyi bekleyin tamamen kurtulun enfeksiyondan hamileyken ilaç kullanımı yasak çünkü enflasyon düşüğe ve erken doğuma sebeb oluyor ilk hamileliğimde ben çektim siz çekmeyin şuan tekrar hamileyim ama öncesinde ilaçla bitirmiştik enfeksiyonu doktor izin verince hamile kaldım. Biz sağlıklı olmazsak bebeklerimiz bizimle kalmıyor malesef
Allah razı olsun teşekkür ederimKullandım geçmedi. Gerçekten yıpratıcı bir süreçmiş. Hayırlısı diyorum artık denemeye devamallah size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Doktorum kimyasal gebelik olduğu konusunda ısrarcı. Bir taraftan sevindim en azından oluyor demekki çocuğumAllah razı olsun teşekkür ederiminşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız burdan ama dediğim gibi başka doktorlardan da bilgi alın derim enflasyon varken hamile kalmak zor oluyor olsada sıkıntı günler yaşamaya sebeb oluyor ben çok araştırdım yaşayan bilir derler ya aynen öyle oluyo
Geçmiş olsun Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah evt oluyor en azından diğer sorunlarda en kısa sürede çözülür biter gider sağlıkla hamile kalırsınız inşallahDoktorum kimyasal gebelik olduğu konusunda ısrarcı. Bir taraftan sevindim en azından oluyor demekki çocuğumDiğer yandan başlıyoruz tekrar enfeksiyon tedavisine. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Tecrübe etmiş birisi olarak yorumlarınızı dikkate alıyorum
Kullandım geçmedi. Gerçekten yıpratıcı bir süreçmiş. Hayırlısı diyorum artık denemeye devamallah size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Teşekkür ederim insallahGeçmiş olsun Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah evt oluyor en azından diğer sorunlarda en kısa sürede çözülür biter gider sağlıkla hamile kalırsınız inşallahRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizin adınıza sevindim bigün denk gelirsek yine güzel haberlerinizide görürüz inşallah
Mixovül fitil ve flagyl hap kullanıyorum şu anda. Aşırı sarı akıntım olmaya başladı. Enfeksiyon dediklerinde bile bu şekilde olmuyordu akıntım. Acaba söküyor mu enfeksiyonu yoksa arttırdı mı anlamadım. Çekecek çilem varmış diyorum artık4 yil önce ayni şeyleri yaşadım sürekli enfeksiyon icin fitil kullanıyordum. Tam vazgeçtiğim ay da hamile kaldim. Birde öncesinde bal tarçın corek otu kürü yapmistim ondan midir bilmem. Soğan kürünü falan söylemiyorum biledenemediğim şey kalmamıştı çünkü
Atiyorsundur büyük ihtimalle canim. Birde çocuk için o kadar takma kafana. Inan çok takınca olmuyorMixovül fitil ve flagyl hap kullanıyorum şu anda. Aşırı sarı akıntım olmaya başladı. Enfeksiyon dediklerinde bile bu şekilde olmuyordu akıntım. Acaba söküyor mu enfeksiyonu yoksa arttırdı mı anlamadım. Çekecek çilem varmış diyorum artıkAynı şeyi yaşayan birilerinin olduğunu görmek yalnız hissettirmiyor teşekkür ederim. Bahsettiğiniz kürü araştırıcam teşekkürler
Takmamak çok zormuş. Ben de arkadaşlarıma derdim takınca olmuyormuş rahat olmalısın diye ama ben hepsinden beter durumdayım. Umarım bir an önce olurAtiyorsundur büyük ihtimalle canim. Birde çocuk için o kadar takma kafana. Inan çok takınca olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?