• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet olduktan sonra hamile olduğunu öğrenen var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mervekaraca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2021
73
67
38
Merhaba hanımlar biraz araştırdım ama çok fazla şey söylenmiş, bana da imkansız geliyor ama size de bir sormak istiyorum.
Geçen ay bebek denemesi yaptık beklenen adet gününden iki gün sonra adetim geldi. Her zaman geldiği gibi fazlaca yoğunlukta geldi. Hep olduğu gibi 7 gün sürdü.
Adetim bitti yumurtlama dönemini bekliyorken iki gündür inanılmaz midem bulanıyor.
Sizce hamilelik olabilir mi? Bunu yaşayan oldu mu?
Bi çok kadın regl gibi kanaması olduktan sonra hamile olduğunu yazmış bi kafam karıştı benim de

Merhaba hanımlar biraz araştırdım ama çok fazla şey söylenmiş, bana da imkansız geliyor ama size de bir sormak istiyorum.
Geçen ay bebek denemesi yaptık beklenen adet gününden iki gün sonra adetim geldi. Her zaman geldiği gibi fazlaca yoğunlukta geldi. Hep olduğu gibi 7 gün sürdü.
Adetim bitti yumurtlama dönemini bekliyorken iki gündür inanılmaz midem bulanıyor.
Sizce hamilelik olabilir mi? Bunu yaşayan oldu mu?
Bi çok kadın regl gibi kanaması olduktan sonra hamile olduğunu yazmış bi kafam karıştı benim de
mıde bulantısı gb bı belırtıyı yasatacak kadar yuksek hormon ıdrar testınde haylı haylı cıkar. dolayısıyla test yapıp emın olabılırsın.

Sanmıyorum 7 gün diyorsunuz reglide adet görmek mümkün değil görenler de sadece lekelenme fln görüp detaylı dikkat etmemiştir bence kanama olması demek düsük demek

Back