Adet olduğumu bilmiyordum

Kayra eris

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
4
1
1
25
Merhaba arkadaşlr ben liseye gidiyorum servisle gidip geliyorum ama bugün okul çıkışı servise bindim bi akıntı hissettim sonra servisten inince farkettim adet olduğumu sorun şu ki pantolonuma geçmiş ve baya akmış büyük ihtimalle koltuğa geçti ben en önde şoförün arkasındaki ilk koltukta oturuyorum ve yarın sabah yine servisle gidicem napmam gerekiyor napabilirim ki yanımda bir kız arkadaşım oturuyor ama yakın değiliz o farketmiştir bence acaba şoför koltuğu falan silip temizlermi rezil oldum hep bi de yarın sabah bindiğimde kan lekesi orda duruyosa napıcam ben////Silinmişti arkadaşlar ama yinede minik bir leke vardı tam çıkmamış fazla belli olmuyodu ben de hiçbir şey olmamış gibi oturdum.///

Son düzenleme:
Canım olabilir ne olucak bunu mu dert ettin. Temizler görürse,temizlemezse de yapacak birşey yok.elinde olan birşey değil sonuçtA bilerek de yapmadın.
Arkadaşın uyarmadı mı seni?

Olur böyle şeyler,adet günlerini not al,telefona hatırlatıcı ile de olabilir...
Benim de lisede başıma gelmişti arkamdan erkek sesi geliyor işte calender calender bende bir hışımla döndüm,okulun dağılma saati; efendim dedim şeyyy arkana bir şey bulaşmış dedi:)bakmaz olaydım ve muhteşem görüntü:)Neyse ceketimi kışın soğuğunda belime bağlayıp eve gitmiştim...Sonra arkadaşımdan çok utandım ama unutuldu gitti:)

Gerçekten moral oldu bana 2 saattir napıcam diye düşünüyorum

Bir daha adet günlerini takip edersen önlemini alırsın ve böyle bir şeyle karşılaşmazsın.
Servisçi silmiştir büyük ihtimalle. Korkma.

utanmis olman bile cok guzel simdi gencler utanmak nedir pek bilmiyo hic takmiyolar olmus artik napcaksin bidaki sefere kontrol edersin

Daha kotusu arkadasimin basina geldi.
O zamanlar tam ergenlik donemiydi.
Orta sona gidiyordum.Hoca arkdasimi tahtaya kaldirdi matematik problemi cozmeye.Bizim eteklerimiz de gri kareliydi,bildigin acik renk yani.
Tahtaya kalkti kizin arkasinda 1tl buyuklugunde kan vardi ve ilk adetiydi.Sinifta bir sessizlik ardindan fisiltilar basladi.Cok buyuk sanssizlik yasadi.Halen daha aklimda :/
Yani beterin beteri var.Senin son durum ne oldu merak ettim.

Tatlım her kadın regl olur utanacagın bir şey yok senin yaşlarında böyle sıkıntılar yaşayan çok.. olmadı sabah silinmemişse yanina yedek bir şey al ser otur sonra herkes servisten inince şöfer abine amcana neyse artık koltuğu silmen gerektiğini söyle emin ol sebebini sormaz sil bitti gitti sorun dert etme regl olmak utandırıcı değil sevindirici bir olaydır erkekler sünet olurken utanmıyor birde düğün yapıyorlar..nacizane abla tavsiyesi çevredemki bütün kızların ilk reglerini partiyle kutlarım hem de bol çikolatalı böyle bir kadın ol ki utanıcak şeyler listedende üstüne gecen kan olmasın

bence koltuga gecmemstır gecse arkadasın mutlaka gorurdu
dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…