• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Olduğum Halde Hamile Olabilir miyim?

tuuuuba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
1
0
36
İstanbul
3 aydırr düzenliii adet görüyorumm ama yinede sankii hamileymişimm gibi hissediyorumm böyle birşeyy mümkün olabilirmikiii ???:97:

ev canım mümkün ben de oğlumu hamileymişim 4 aylıkmış adetimde düzenliydi 4 aydan sonra kesildi

canım bende aynı şekilde düşünüyorum.Yani sanki hamileymişim gibi hissediyorum.Adetim normal gününde bitti.Geçen ay başladık korumasız ilişkiye psikolojikte olabilir belki.2 defa idrar tahlili yaptım negatif çıktı.Bu ayda denicez bakalım.Allahım herkese o güzel duyguyu yaşatsın.

:5: merhaba ben doğum kontrol hapı kullanıyorum,ilacım biteli 3 gün oldu ama henüz hasta olmadım,gecikme olabilir mi?

haplarda kullanma hatası yaptıysan yani unuttuğun içmediğin gün olduysa hamile olma olasılığın var ama çok düşük bir ihtimal tabii. benim bir arkadaşım 1 gün ilaç içmemiş ve aman boşver hemende olmazya demiş ve hamile kalmış. olurmu olur yani. birda ban 1-2 yıl hap kullanmıştım ve hep 4. gün gelirdi sen en iyisi biraz daha bekle..

Son düzenleme:
Back