yardımmm edin nolur adet söktürücü içmelimiyim
özür dilerim yeni üye olduğum için acemiyim biraz, yukarıdaki mesajım karısık oldu biraz.:Sşimdi hemen 1 hafta geçti diye söktürücü içme...hep düzenlimiydi adetin?
Yalancı gebelik nedir? - UZMANTV
lütfen şu video yu izle........
çok korktuğun için gebelikten olabiliyor....
özür dilerim yeni üye olduğum için acemiyim biraz, yukarıdaki mesajım karısık oldu biraz.:S
dediğim gibi adetim düzensizdi hep ama son aylarda düzene girmişti. bu ay yine gecikti fazlasıyla. stresten ve üşütmekten olabilir mi? :S:S çok gerginim hemen gelsin istiyorum:S
genelde düzensizdirdr kontrolü olmadan söktürücü içmeyin bence.daha önceden adetleriniz düzenlimiydi? bazen strese bağlı adette gecikme olabiliyor.
benim de 10 günden fazla gecikmişti ama geldi çok şükür. antibiyotiğin etkisi olabilir bi de tam geçiş mevsimindeyiz metabolizmayı etkiliyormus hava değişikliği.Merhaba benim adetimde 14 gün gecikti.Test yaptım hamile değilim.Ama daha öncesi 21 günlük bir antibiyotik tedavisi olmuştum.Antibiyotiğin etkisi olabilir mi acaba biraz da stresli bir dönemdeyim.Antibiyotik kullanıp aynı sorunu yaşayan arkadaşlar oldu mu?
benim de 10 günden fazla gecikmişti ama geldi çok şükür. antibiyotiğin etkisi olabilir bi de tam geçiş mevsimindeyiz metabolizmayı etkiliyormus hava değişikliği.
idrar testinden ziyade kan testini denemelisin bence, antibiyotikten olabilir evet. ada çayı iç günde 2 bardak.Canım 16 gün oldu halen gelmedi.Hamile olduğumu zannetmiyorum ama 2. bir test alıp denemeyi düşünüyorum.Yalnız göğüslerde dolgunluk şikayetim yok.Geceleri sabaha karşı hafif bulantı ve biraz da bel ağrısı var.Normalde sağ tarafta bel fıtığım var ama sol bel tarafımda ağrı oluyor.Ama ben yine antibiyotiğe bağlıyorum işi Çünkü hamile olduğumu düşünmüyorum.
idrar testinden ziyade kan testini denemelisin bence, antibiyotikten olabilir evet. ada çayı iç günde 2 bardak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?