• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamıyorumm..acilll:(

Anorexia_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
450
36
38
İstanbul
selam arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. bi sorunum var yorum ve yardımlarınızı bekliyorum. adet olamıyorum:(( hamilelik riskim vardı, kan testi yaptırdım negatif çıktı. 2 tane idrar testi yaptım onlar da negatif. (ilişkiden 35 gün sonra yaptım testlerin üçünü de) ama adet zamanım baya bi geciktiği halde adet olamıyorum. göğüslerim ağrıyor 4-5 gündür ama hala kırmızılar yok:2: hamileliği istemediğim için bu ihtimal beni çok strese sokmustu, kafama taktığım için gecikiyor olabilir mi? adet söktürücü içsem olurmu acaba? :2:

biricik35

şimdi hemen 1 hafta geçti diye söktürücü içme...hep düzenlimiydi adetin?

Yalancı gebelik nedir? - UZMANTV

lütfen şu video yu izle........

çok korktuğun için gebelikten olabiliyor....
adetim hep düzenli değildi, genel olarak düzensizdi zaten ilk başladığından beri son aylarda azcık düzene girmişti. ama bu ay yıne gecikti. bi de bu ay bazı olaylar yaşadım fazlasıyla üzüldüm ve gerildim çok da üşüttüm. o yüzden olabilir diye düşünüyorum ama olamadıkça da geriliyorum.:43:

şimdi hemen 1 hafta geçti diye söktürücü içme...hep düzenlimiydi adetin?

Yalancı gebelik nedir? - UZMANTV

lütfen şu video yu izle........

çok korktuğun için gebelikten olabiliyor....
özür dilerim yeni üye olduğum için acemiyim biraz, yukarıdaki mesajım karısık oldu biraz.:S
dediğim gibi adetim düzensizdi hep ama son aylarda düzene girmişti. bu ay yine gecikti fazlasıyla. stresten ve üşütmekten olabilir mi? :S:S çok gerginim hemen gelsin istiyorum:S

özür dilerim yeni üye olduğum için acemiyim biraz, yukarıdaki mesajım karısık oldu biraz.:S
dediğim gibi adetim düzensizdi hep ama son aylarda düzene girmişti. bu ay yine gecikti fazlasıyla. stresten ve üşütmekten olabilir mi? :S:S çok gerginim hemen gelsin istiyorum:S

mutlaka bir doktora gitmeni, ultrsonda kist olup olmadığına baktırmanı tavsiye ederim.
zaten hep düzensizse, polikistik over olabilir. ya da hormonal bozukluk....

test negatif çıkmışsa, o zaman başka sorun var demekki...

kistim var evet, 2 ay önce kontrolde çıkmıştı sol yumurtalığımda ufak bi kist varmış ama doktor önemli bişey değil zararsız ve küçük dedi. offff artık herşeyi geçtim de fiziksel olarak da rahatsız oluyorum yani sanki vücudum şiş gibi hissediyorum gerginim falan...gelin bi an önce kırmızılar :((((

dr kontrolü olmadan söktürücü içmeyin bence.daha önceden adetleriniz düzenlimiydi? bazen strese bağlı adette gecikme olabiliyor.

Merhaba benim adetimde 14 gün gecikti.Test yaptım hamile değilim.Ama daha öncesi 21 günlük bir antibiyotik tedavisi olmuştum.Antibiyotiğin etkisi olabilir mi acaba biraz da stresli bir dönemdeyim.Antibiyotik kullanıp aynı sorunu yaşayan arkadaşlar oldu mu?

Merhaba benim adetimde 14 gün gecikti.Test yaptım hamile değilim.Ama daha öncesi 21 günlük bir antibiyotik tedavisi olmuştum.Antibiyotiğin etkisi olabilir mi acaba biraz da stresli bir dönemdeyim.Antibiyotik kullanıp aynı sorunu yaşayan arkadaşlar oldu mu?
benim de 10 günden fazla gecikmişti ama geldi çok şükür. antibiyotiğin etkisi olabilir bi de tam geçiş mevsimindeyiz metabolizmayı etkiliyormus hava değişikliği.

benim de 10 günden fazla gecikmişti ama geldi çok şükür. antibiyotiğin etkisi olabilir bi de tam geçiş mevsimindeyiz metabolizmayı etkiliyormus hava değişikliği.

Canım 16 gün oldu halen gelmedi.Hamile olduğumu zannetmiyorum ama 2. bir test alıp denemeyi düşünüyorum.Yalnız göğüslerde dolgunluk şikayetim yok.Geceleri sabaha karşı hafif bulantı ve biraz da bel ağrısı var.Normalde sağ tarafta bel fıtığım var ama sol bel tarafımda ağrı oluyor.Ama ben yine antibiyotiğe bağlıyorum işi Çünkü hamile olduğumu düşünmüyorum.

Canım 16 gün oldu halen gelmedi.Hamile olduğumu zannetmiyorum ama 2. bir test alıp denemeyi düşünüyorum.Yalnız göğüslerde dolgunluk şikayetim yok.Geceleri sabaha karşı hafif bulantı ve biraz da bel ağrısı var.Normalde sağ tarafta bel fıtığım var ama sol bel tarafımda ağrı oluyor.Ama ben yine antibiyotiğe bağlıyorum işi Çünkü hamile olduğumu düşünmüyorum.
idrar testinden ziyade kan testini denemelisin bence, antibiyotikten olabilir evet. ada çayı iç günde 2 bardak.

Back