Adet olamıyorum

Dku

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
133
40
32
Ben 24 yaşındayım 1 yıldır evliyim evlendigim günden beri kendim normal adet olmadım hep adet söktürücü haplar verdi doktorlar yumurtam catlamiyor ve dogum kontrol hapları içtim ve kilo aldım evlendigim de 53 kiloydum şuan 68 kiloyum bir sürü doktora gittim hepsi hap verdi yolladı yaramadı şuan 2 aydır inofolic combi kullanıyorum adet olmadım henüz ne yapsam bilmiyorum çaresiz kaldım bu arada çok bebeğimiz olsun istiyoruz

Ayni beni anlatmissin cnm.polikistik overim.inofolic combi bnde kullaniyorum 2aydir hala olmadim regl;(((

kilo ver. kilo çok etkili. insülin direncine de neden oluyor.
kilo verdikçe düzene girer adet.

Sen kac kilo verdin peki
canım ben kilo vermedim, kilodan yana sıkıntı yoktu.
ama pkoslularda kilonun yumurtlama üstüne olumsuz etkisi var.
anoreksiyalarda yani aşırı zayıflarda da mesela yumurtlama olmaz.
pkoslularda da insülin direnci oluyor özellikle kiloyla birlikte.

Ben 24 yaşındayım 1 yıldır evliyim evlendigim günden beri kendim normal adet olmadım hep adet söktürücü haplar verdi doktorlar yumurtam catlamiyor ve dogum kontrol hapları içtim ve kilo aldım evlendigim de 53 kiloydum şuan 68 kiloyum bir sürü doktora gittim hepsi hap verdi yolladı yaramadı şuan 2 aydır inofolic combi kullanıyorum adet olmadım henüz ne yapsam bilmiyorum çaresiz kaldım bu arada çok bebeğimiz olsun istiyoruz

Cnm bende aynı durumdaydim polikistik over çıktı yilda 3-4 kere falan regl oluyordum doğumdan sonra düzene girdi gibi

canım ben kilo vermedim, kilodan yana sıkıntı yoktu.
ama pkoslularda kilonun yumurtlama üstüne olumsuz etkisi var.
anoreksiyalarda yani aşırı zayıflarda da mesela yumurtlama olmaz.
pkoslularda da insülin direnci oluyor özellikle kiloyla birlikte.

Sen tedaviylemi hamile kaldin cnm?

Sen tedaviylemi hamile kaldin cnm?
1,5 sene olmadı bizim, doktorum kafaya takma git takıl sallama diye yolladı beni hep :)
adet düzensizliğim vardı ama çocuk istemeye başladıktan sonra oldu bende.
sonra baktık olmuyo, bütün tahlilleri hsg dahil yaptırdım.
klomen kullandım ilk ay 2 yumurta oluştu. gebelik olmadı.
ikinci ay hiç yumurta olmadı.
doktorum iğne tedavisi ol aşılama yaptır dedi.
ben de iğne kullanıp kendiliğinden denemek istiyordum.
araştırma hastanesine gönderdi, gidemedim o ay.
o ay hiç sallamadım, gün takip etmedim filan, o ay Allah nasip etti.
o yüzden gerçekten stres yapma derim.

Cnm bende aynı durumdaydim polikistik over çıktı yilda 3-4 kere falan regl oluyordum doğumdan sonra düzene girdi gibi
canım bana dr doğumdan sonra düzene girmez dedi , çünkü yumurtalıkların değişmeyeceği için aynı olur diye demişti. senin düzene girdi mi gerçekten ? çok sevindim bana da umut ışığı oldun rabbim evladınızla güzel günler görmek nasip etsin.

1,5 sene olmadı bizim, doktorum kafaya takma git takıl sallama diye yolladı beni hep :)
adet düzensizliğim vardı ama çocuk istemeye başladıktan sonra oldu bende.
sonra baktık olmuyo, bütün tahlilleri hsg dahil yaptırdım.
klomen kullandım ilk ay 2 yumurta oluştu. gebelik olmadı.
ikinci ay hiç yumurta olmadı.
doktorum iğne tedavisi ol aşılama yaptır dedi.
ben de iğne kullanıp kendiliğinden denemek istiyordum.
araştırma hastanesine gönderdi, gidemedim o ay.
o ay hiç sallamadım, gün takip etmedim filan, o ay Allah nasip etti.
o yüzden gerçekten stres yapma derim.

Kendiliginden olmus yani ne gizel cnim yaaa bizede nasib olur ins

canım bana dr doğumdan sonra düzene girmez dedi , çünkü yumurtalıkların değişmeyeceği için aynı olur diye demişti. senin düzene girdi mi gerçekten ? çok sevindim bana da umut ışığı oldun rabbim evladınızla güzel günler görmek nasip etsin.

Ablamın girdi gayet düzenli geliyor o da pkolu. Ama benim bilmiyorum daha bu ay da gelirse düzene girmiştir gelmesini bekliyorum inşallah girer ya 2. Cocuguda ilaçla uğraşmak istemiyorum

Ablamın girdi gayet düzenli geliyor o da pkolu. Ama benim bilmiyorum daha bu ay da gelirse düzene girmiştir gelmesini bekliyorum inşallah girer ya 2. Cocuguda ilaçla uğraşmak istemiyorum
İNŞALLAH düzelmiştir canım inan bana çok umut oldun çünkü dr o kadar kesin konuştu ki ilk adetimden beri pkoluyum ben , inşallah dediğin gibi düzelmiştir de uğraşmazsın ilk çocuğun zor mu oldu peki. benim daha hiç yok ve ben ilaçsız adet olamıyorm.

İNŞALLAH düzelmiştir canım inan bana çok umut oldun çünkü dr o kadar kesin konuştu ki ilk adetimden beri pkoluyum ben , inşallah dediğin gibi düzelmiştir de uğraşmazsın ilk çocuğun zor mu oldu peki. benim daha hiç yok ve ben ilaçsız adet olamıyorm.

Drlar biri ayrı diğeri ayrı konuşuyor cnm ama ablama doktoru temizlendi kistlerin dedi ve yok bi sıkıntısı ama bakalım inşallah benimkide temizlenir. Ben klomenle gebe kaldim cnm ilacsiz kalamazdim baya doluydu çünkü kistler hatta az yumurta oluştu ona ragmen geldi meleğim Allah isteyen herkese nasip etsin

Drlar biri ayrı diğeri ayrı konuşuyor cnm ama ablama doktoru temizlendi kistlerin dedi ve yok bi sıkıntısı ama bakalım inşallah benimkide temizlenir. Ben klomenle gebe kaldim cnm ilacsiz kalamazdim baya doluydu çünkü kistler hatta az yumurta oluştu ona ragmen geldi meleğim Allah isteyen herkese nasip etsin

Ne guzel cnm.bende polikistik overim.ilacsiz bende adet olamiyorum.sende mi boleydin?

Ne guzel cnm.bende polikistik overim.ilacsiz bende adet olamiyorum.sende mi boleydin?

Aynen ilacsiz yilda 3 kere falan adet olabiliyorum. Hep ilaç kullandım emzirene kadar bisey kullanamicam bakalım eğer düzene girmezse yine ilaç kullancam tabi

X