ADET OLAMIYORUM

herzamanmutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
140
31
98
Antalya
kızlar mmerhaba 2 aylık evliyim adetim nerdeyse 20 gün gecti zaten kızkende düzensizdi.cumartesi iakşamı test aldım yaptım sonuç negatif bugünde tarlusal kullanmaya başladım hamile olma ihtimalinden ve hapın yan etkisi olabileceğinden çok korkuyorum

Son düzenleme:
tarlusal kulllananlar diye arat..başka konular çıkıyor detaylı inceleyebilirsin..ben tarlusal kullanıp adeti bekleyenlerdenim..
bugün bitti tarlusal...

Ablalarım selamlar :)
14 yaşındayım yeni adet olmaya başladım ekimde ilk adetim 2 gün sürdü ve sancısızdı ama cumartesiden beri adetim 4-5 gündür ama adetlerim çok sancılı ultrasondan korkuyorum birşey çıkar diye karın ağrısı çekiyorum keşke erkek olsaydım diyorum acaip sancılarım var mahvoluyorum dün novalgin içiyorum 2 gündür ve hastayım öksürüp duruyorum macrol şurup alıyorum ne yapabilirim çok sancım var ama akşama doğru geçiyor

Canim malesef adet sancilarinin tamamen gecmesi gibi bi durum malesef yok. Benim adetlerim bekarken 6-7 gun surerdi ve ilk 2 gun inanilmaz sancim olurdu 6 tane agri kesici ictigim donemler olurdu ama agri kesicisiz gecirdigim hic bi adet donemim olmazdi. Evlendikten sonra hap kullandigim icin hem suresi hem sancisi azalmisti ama birakinca yine ayniydi sanci ve sure uzuyo. Kotu bisi diil ama evet ama malesef uzunca sure her ay cekecegin bi sanci iste. Doktora git istersen ama ultrason korkacagin bisi diil karninda dolastiracagi bi baslik ama zaten vajinal ultrason sana yapmazlar korkacak bisi yok ama dediim gb cok buyuk bi sonuc bekleme. Ayaklarini sicak tutmaya belini usutmemeye dikkat et. Usuttunmu ayaklarini belini sancin daha fazla olur cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…