How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

adet olamıyorum

SARILARIN FILIZ

umudum var :)))))))
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
17.746
4.196
423
41
benzer konu baslıklı cok konu vardır ama benım durumum bıraz daha farklı. 29 yasındayım 4 yıllık evlıyım 26 yasındanyken adetten kesıldım bırden.3-4 ay kadar farklı ılaclar ıle adet gormemı saglayamadılar sonunda cyclo verdıler ve uc bucuk yıldır kullanarak adet gorebılıyorum. erken menopoz da oldugum soylendın, tup bebege alındım yumurtalarım catlamadı falan işte. benım su ankı sorunum gecen yıl bırkez bıraktım hapı ve bır ay hapsız regl oldum. bu yıl da bıraktım ve 30 gunde ve 40 gunde olacak sekılde ıkı kez regl oldum hapsız. ama enson 17 temmuz da oldum ve halen yenısı olmadı. hamıle olmadıgıma emınım. sımdı ben hapa gerı mı doneyım ne dersınız ?

sehır dısında olacagım lutfen tecrube ya da bılgısı olanlar paylassın benımle cok sıkıntıdayım bu konuda. konusmaya bılgı almaya ıhtıyacım var.

cuma gunu tek tek cevaplarım herkesı.

sımdıden tesekkurler

Allah acil şifalar versin . benımde bırkere olmustu ama 18 yasndyken sanırım strestendı benım kı . önce ilaç yerıne doğal yontem olarak.
çivan perçemi için bıraz arasııtırın once kullanımını ben ıcmıstım ve 3-4 gun sonra olmustum.

Arkadaşlar düzenli olarak soğan suyunu günde 2 kere olmak üzere 15 gün boyunca içtiğinizde işe yarıyormuş...

Back