- 18 Kasım 2024
- 9
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi umudumbitmez10
11 gündür regli olamıyorum 2 kere test yaptım negatif çıktı sağ yumurtalıkta bir ağrım var ne yapmam lazım
Benim de 10 günlük bir gecikmem vardı dünden beri sadece kahverengi leke şeklinde gelen akıntı var dedıgınız gibi yumurtalık ağrısı da adet mi sökülmüyor sizce gecikmenin 3.günu test yapmıştım negatif 8.gunu de doktora gitmiştim bugün yarın olursun demişti ama sadece leke varYumurta çatlamayıp kist olmuş olabilir. Doktora gitmelisin.
Kaç gündür leke oluyorBenim de 10 günlük bir gecikmem vardı dünden beri sadece kahverengi leke şeklinde gelen akıntı var dedıgınız gibi yumurtalık ağrısı da adet mi sökülmüyor sizce gecikmenin 3.günu test yapmıştım negatif 8.gunu de doktora gitmiştim bugün yarın olursun demişti ama sadece leke var
dünden beriKaç gündür leke oluyor
Adet olacaksın benimde 2 3 gün lekelenmem olur sonra adet olurumdünden beri
Bende o da yokBenim de 10 günlük bir gecikmem vardı dünden beri sadece kahverengi leke şeklinde gelen akıntı var dedıgınız gibi yumurtalık ağrısı da adet mi sökülmüyor sizce gecikmenin 3.günu test yapmıştım negatif 8.gunu de doktora gitmiştim bugün yarın olursun demişti ama sadece leke var
Benim ki çok az ya sinir bozucuBende o da yok
Bende belirti bile yokO zaman adet olacaksındır bence yavaş yabaş sökülüyordur
Bende lekelenme yok sadece sağ yumurtalıkta ağrım varKaç gündür leke oluyor
Doktora gitmelisinBende lekelenme yok sadece sağ yumurtalıkta ağrım var
Doktora gitmelisin
Ben geçen ay 1.5 gün oldum ve aşırı sıkıntı yaşadımBenim ki çok az ya sinir bozucu
Kan gelmiyor ki kahverengi alıntı şeklinde oluyorBen geçen ay 1.5 gün oldum ve aşırı sıkıntı yaşadım
Bende kan da geldi 1.5 günden. Sonra kahverengi gibi oldum daha olmadimKan gelmiyor ki kahverengi alıntı şeklinde oluyor