- 15 Eylül 2021
- 128
- 51
- 18
- 24
- Konu Sahibi televizyonkusu
-
Soğan suyu kürü var onu herkes övüyor adet düzensizliğine iyi geliyormuş hamile kalanlar da var doktor Saraçoğlu söylemiş
Evet onu da deniyorum kasıklarım ağrıyor ama gelmiyor belime de vuruyor ağrı stres yaptıkça gecikiyor sanırımAdet söktürücü hareketler var. Youtube da bulabilirsiniz. Ben 2 gün yaptım regl oldum.
Maydonoz kürü deneyeceğim işe yararsa söylerim daha da olmazsa bende pazartesi doktora gideceğimşu an sizle aynı durumdaym benimde 9 gün geçti dün çubuk test yaptım bişey çıkmadı bugün kan verdim ve ben spiral ile korunuyorum çıkarmayı düşünüyordum zaten çarşamba ya randevu aldım bakalım ne diyecek doktorum merak ediyorum niye böyle oldu bilemedim
bende ondan korktum masaj yaptım papatya çayı içtim vs ama gelmedi bakalım umarım kist yoktrMaydonoz kürü deneyeceğim işe yararsa söylerim daha da olmazsa bende pazartesi doktora gideceğimbide gerginlik yapıyor insanda stres yaptıkça olmuyor sanırım. inşallah kist falan oluşmamıştır
canım pco da adetin gecikme günü sabit değil. ben 45 - 50 günde bir adet oluyordum. Doktora gittim ve tedavim düzenlendi. 6 ay düzenli tedavi gördüm ve adetlerim düzene girdi. düzenli adet olmadan pco da gebelik zorlaşabiliyor.Kızlar merhaba adetim 10 gün geçti hafif pcos var dedi doktor normalde 3-4 günden fazla geçmez kan testi yapıldı negatif yardım edin lütfen çok gerginim bir kere kürtaj oldum kalbi durduğu için 6 ay oldu yeniden gebelik istiyoruz ama düzenim kaçtı ne yapmalıyım
Maydonoz kürü denedim dün akşam içtim bu sabah uyanınca bir bardak daha içtim şükür sökülmeye başladı . Size hangi ilacı verdi düzenlemek içincanım pco da adetin gecikme günü sabit değil. ben 45 - 50 günde bir adet oluyordum. Doktora gittim ve tedavim düzenlendi. 6 ay düzenli tedavi gördüm ve adetlerim düzene girdi. düzenli adet olmadan pco da gebelik zorlaşabiliyor.
Nasıl yapılıyor acaba tarifini veriseniz sevinirim bi de ben tarçın kullanamıyorum konusu bile midemi bulandırıyor sadece bal çörek otu yapsam olur musizinle aynı durumdayim iki aydir adetim gecikiyor 3 tane test yaptim bişey cikmadi zaten korunuyoruz ama neden böyle oldu anlamadim normalde yumurtlama gunumde adetimde çok düzeniydi.ikinci bebegime bende çok zor hamile kalmıştım o zamanda böyle duzensizlesmisti ben iki ay bal çörek otu tarçın kürü kullandim 3.ay gebe kaldim
glucophage isimli bir hap ile klomen kullandım.Maydonoz kürü denedim dün akşam içtim bu sabah uyanınca bir bardak daha içtim şükür sökülmeye başladı . Size hangi ilacı verdi düzenlemek için
Teşekkür ederimglucophage isimli bir hap ile klomen kullandım.
hepsini karıştırıp tatli kaşığı ile yeniyo tarifi internette var bence tarcininda bi gorevi vardir mutlaka.yumurtaliklarin gelismesini catlamasini sağlıyor bu kür.birde stresten uzak durun akışına bırakın gebe kalamamanin en büyük nedeni o gebe kaldigim ay salmıştım kendimiNasıl yapılıyor acaba tarifini veriseniz sevinirim bi de ben tarçın kullanamıyorum konusu bile midemi bulandırıyor sadece bal çörek otu yapsam olur mu
Çevresel baskılar yüzünden o dediğiniz biraz zor oluyor maalesef. Varmı bişey , ne yaptınız , düşünmüyor musunuz ? Bu ve birçok soru yıpratıyor insanıhepsini karıştırıp tatli kaşığı ile yeniyo tarifi internette var bence tarcininda bi gorevi vardir mutlaka.yumurtaliklarin gelismesini catlamasini sağlıyor bu kür.birde stresten uzak durun akışına bırakın gebe kalamamanin en büyük nedeni o gebe kaldigim ay salmıştım kendimi
kimseyi dinleneyin düşünmüyoruz deyip kestirip atin ondan sonra sormayi birakirlar.sizde cok kafaniza takmayin inaninki olacaktir bende geçtim o süreçten soranlara istemiyoruz dedim hamile kalincada korundugumuz halde oldu dedim kimseyi ilgilendirmiyor sizin hayatinizÇevresel baskılar yüzünden o dediğiniz biraz zor oluyor maalesef. Varmı bişey , ne yaptınız , düşünmüyor musunuz ? Bu ve birçok soru yıpratıyor insanı
İnşallah deneyeceğim teşekkür ederimkimseyi dinleneyin düşünmüyoruz deyip kestirip atin ondan sonra sormayi birakirlar.sizde cok kafaniza takmayin inaninki olacaktir bende geçtim o süreçten soranlara istemiyoruz dedim hamile kalincada korundugumuz halde oldu dedim kimseyi ilgilendirmiyor sizin hayatiniz
11 gün sonra oldum bende maydonoz kürü sayesinde . Bi de gaz problemi yapıyor gecikince bende ve regl ken gazım oluyor sizde de var mıben dün akşam 10 gün gecikmenin ardından regl oldum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?