1 hafta gecikince doktora gittim söktürücü versin diye kanda gebelik testi yaptılar negatif çıktı. Zaten olmadığını biliyordum eşim yaklaşık 1 aydır şehir dışındaydı. Normalde 30 günde 1 adet oluyorum ama bu sefer döngü şaştı. Kist vardır diye de korkuyorum. Birkaç ay önce 2 şer tane 7 şer cm toplamda 14 cm kistim olmuştu ama böyle bir adet gecikmem olmamıştı, 1 ayda da yok oldu.
1 hafta gecikince doktora gittim söktürücü versin diye kanda gebelik testi yaptılar negatif çıktı. Zaten olmadığını biliyordum eşim yaklaşık 1 aydır şehir dışındaydı. Normalde 30 günde 1 adet oluyorum ama bu sefer döngü şaştı. Kist vardır diye de korkuyorum. Birkaç ay önce 2 şer tane 7 şer cm toplamda 14 cm kistim olmuştu ama böyle bir adet gecikmem olmamıştı, 1 ayda da yok oldu.
Bazen böyle olabiliyor cnm korkma ama adet olduğun gibi ılık soğan suyu iç cok iyi gelir kist varsa bende de daha önce kist patlamıştı günlük pedime (3 adet ) kan gibi gelmişti bende korktum sonra normal adetimi de gördüm inşallah kötü bir şey yoktur
Bazen böyle olabiliyor cnm korkma ama adet olduğun gibi ılık soğan suyu iç cok iyi gelir kist varsa bende de daha önce kist patlamıştı günlük pedime (3 adet ) kan gibi gelmişti bende korktum sonra normal adetimi de gördüm inşallah kötü bir şey yoktur ☺