Adet olamıyorum

zehrabaltali77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
42
3
1
27
Herkese merhabalar ben bir ay Diane 35 kullanıp bıraktım bıraktıktan altı gün sonra adetim geldi fakat normalde 24günde bir adet olurken diğer ay adetim 18.gün geldi şimdi ise son adetimin üzerinden 30 gün geçmesine rağmen hala adet olmadım vücudum çok şiş sürekli kasığım ağrıyor ama tık yok sizce nedendir bilgisi olup yardımcı olabilecek var mı ne yapmalıyım?

Bir Dr gidip kan tahlili vermelisin,orda ultrasonla da bakılıp bir tanı konulabilir.Hormonal bir durum olmalı.

Oncelikle doktora git belki kistin vardır bu yuzdendir ve bence dogum kontrol hapı uzun sure kullanmamalısın

Oncelikle doktora git belki kistin vardır bu yuzdendir ve bence dogum kontrol hapı uzun sure kullanmamalısın
Öncelikler teşekkürler cevabın için ben zaten bir ay yani 21 gün kullanıp bıraktım ve daha önceden kullandığım bir hap değildi ilk defa kullandım yan etkisi mi oldu bana dokundu mu onu anlayamadım kistim de olabilir doktora uzun süredir gitmemiştim.

Bir Dr gidip kan tahlili vermelisin,orda ultrasonla da bakılıp bir tanı konulabilir.Hormonal bir durum olmalı.
Teşekkürler cevabın için umarım en kısa zamanda doktora gidicem eşimle çocuk istemiyoruz o yüzden de korkuyorum biraz ama sanırım ilaç yüzünden oldu emin değilim.

Hapı bıraktıktan sonra 1 hafta sürebilir olmaman normal yani ama genelde düzensizlik varsa hormon ve yumurtalıklarındn muayene olmalısın

Bahsettiğin belirtiler regl öncesi belirtileri bence olman yakın 37 güne kadar arada bir normal sayılır

Bahsettiğin belirtiler regl öncesi belirtileri bence olman yakın 37 güne kadar arada bir normal sayılır
Anladım canım ben ilacı kullanmadan önce 24 günde bir adet olurdum hapı bıraktıktan sonraki ay adetim erken geldi bu ay hapı bırakalı iki ay olmuş oluyor ve ben şuan 31. Gündeyim inşallah dediğin gibi en fazla 37. Güne kadar gelir gerçekten belirtileri hissedip olamamak çok kötü

Hamilesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…