- 4 Nisan 2019
- 42
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi zehrabaltali77
-
Herkese merhabalar ben bir ay Diane 35 kullanıp bıraktım bıraktıktan altı gün sonra adetim geldi fakat normalde 24günde bir adet olurken diğer ay adetim 18.gün geldi şimdi ise son adetimin üzerinden 30 gün geçmesine rağmen hala adet olmadım vücudum çok şiş sürekli kasığım ağrıyor ama tık yok sizce nedendir bilgisi olup yardımcı olabilecek var mı ne yapmalıyım?
Öncelikler teşekkürler cevabın için ben zaten bir ay yani 21 gün kullanıp bıraktım ve daha önceden kullandığım bir hap değildi ilk defa kullandım yan etkisi mi oldu bana dokundu mu onu anlayamadım kistim de olabilir doktora uzun süredir gitmemiştim.Oncelikle doktora git belki kistin vardır bu yuzdendir ve bence dogum kontrol hapı uzun sure kullanmamalısın
Teşekkürler cevabın için umarım en kısa zamanda doktora gidicem eşimle çocuk istemiyoruz o yüzden de korkuyorum biraz ama sanırım ilaç yüzünden oldu emin değilim.Bir Dr gidip kan tahlili vermelisin,orda ultrasonla da bakılıp bir tanı konulabilir.Hormonal bir durum olmalı.
Anladım canım ben ilacı kullanmadan önce 24 günde bir adet olurdum hapı bıraktıktan sonraki ay adetim erken geldi bu ay hapı bırakalı iki ay olmuş oluyor ve ben şuan 31. Gündeyim inşallah dediğin gibi en fazla 37. Güne kadar gelir gerçekten belirtileri hissedip olamamak çok kötüBahsettiğin belirtiler regl öncesi belirtileri bence olman yakın 37 güne kadar arada bir normal sayılır
Hala adet olmadım doktora da gidemiyorum napsam bilemedimBir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama olmazsan bir doktora gitmekde fayda var
doktora git yada progestan 100 mg kullan on gün kullan bırak ilaciHala adet olmadım doktora da gidemiyorum napsam bilemedim
Devlet hastanesi çok kalabalık yer bulunmuyor özelde çok pahalıCnm maydonoz suyu ic doktora neden gitmiysn?
Adet söktürücü mü doktora danışmadan kullanırsam bir sıkıntı olur mu?doktora git yada progestan 100 mg kullan on gün kullan bırak ilaci
danış kullanAdet söktürücü mü doktora danışmadan kullanırsam bir sıkıntı olur mu?
Ssk ile anlasmali ozeller var oralar da mi pahali canim?Devlet hastanesi çok kalabalık yer bulunmuyor özelde çok pahalı
Hamilesin:)Herkese merhabalar ben bir ay Diane 35 kullanıp bıraktım bıraktıktan altı gün sonra adetim geldi fakat normalde 24günde bir adet olurken diğer ay adetim 18.gün geldi şimdi ise son adetimin üzerinden 30 gün geçmesine rağmen hala adet olmadım vücudum çok şiş sürekli kasığım ağrıyor ama tık yok sizce nedendir bilgisi olup yardımcı olabilecek var mı ne yapmalıyım?
Test yaptım tek çizgi çıktı hamile olduğumu neye dayanarak söylüyorsunuz?Hamilesin:)
Ayrıca hamilelik istemiyordum olursa aldırmayı düşünüyordum bu yüzden bu benim için iyi değil aksine berbat bir durum olurdu.Hamilesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?