• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamıyorum ????

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.496
Puanlar
63
Benim adetim yaklaşık 15 gün falan gecikti eczaneden test aldım negatif çıktı olurum diye bekledim olmadım doktora gittim bugün ultrasondan bakıldı ama ne kist ne de başka birşey görünemedi. Son zamanlarda üzüntülü günler geçirdim stres Yaptım acaba ondan Vücudumun dengesi bozulmuş olabilir mi ya da adet olmak için me yapmam gerekir bu durum canımı sıkmaya başladı ne yapmalıyım lütfen fikir verin ???

Benim adetim yaklaşık 15 gün falan gecikti eczaneden test aldım negatif çıktı olurum diye bekledim olmadım doktora gittim bugün ultrasondan bakıldı ama ne kist ne de başka birşey görünemedi. Son zamanlarda üzüntülü günler geçirdim stres Yaptım acaba ondan Vücudumun dengesi bozulmuş olabilir mi ya da adet olmak için me yapmam gerekir bu durum canımı sıkmaya başladı ne yapmalıyım lütfen fikir verin ???
bu tür konular için burası yerine doktora sormalısınız bence . Benim fikrim stres etkilidir bekleyin ...

stres yapar,normaldir.
öneri vermek isterdim ama sakıncalı olabilir,
stres yapmamaya gayret edin.
geçmiş olsun.

2 ay gecikmişti çok düzenlidir adetim. Gebelik gibi bir ihtimal dahi olmazken hemde..
Kullandığım kortizon ilaçlar, stres, mevsim değişimi ve Ramazan üst üste denk gelmişti.
Olabiliyor bazen..
Eğer kist vs yoksa dert etmeyin.

Kan testinin sonucunu bekleyin.
Yaş kaç bilmem ama menapoz vs olabilir

Stres cok etkiliyor adeti. Bence telaslanmayin

Stres yumurtlamaya geciktiriyor.yumurtlama da adeti sürekli başınıza gelen bişey değilde arada olması normal

Back