• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamayanlar ıncır kurunu mutlaka deneyın super bısey

YESIMMM24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
488
5
96
Fransa
arkadaslar bence incir kurunu deneyin ben ise yaricagini hic dusunmemistim Allah a sukur kullandim ve adet oldum ne ictiysem fayda etmiyordu bana bunu oneren arkadasima cok tesekkur ederim adini unuttum mutlaka deneyin kizlar ben adet oldum hemde uzun surdu normal adet gibiydi inanamadim

arkadaslar bence incir kurunu deneyin ben ise yaricagini hic dusunmemistim Allah a sukur kullandim ve adet oldum ne ictiysem fayda etmiyordu bana bunu oneren arkadasima cok tesekkur ederim adini unuttum mutlaka deneyin kizlar ben adet oldum hemde uzun surdu normal adet gibiydi inanamadim

kürü nasıl hazırladın içiliyormu yeniliyormu , günde kaç defa tüketiliyor ve kaç günde etkisini gösterdi çokmu soru sordum ne ama daha açıklayıcı yazarsan sevinirim .

ibrahim saracoglunu sitesinde var acikcasi ben cok uymadim yani 15 gun belkide daha az sabah aksam ac karnina ictim hatta bazen tok duzenli icilmesi gerekiyormus goz karari suyun icine 7 8 incir atip 20 25 dakika kaynattim bir cok arkadas biliyor sitede yanlis bilgilendirmek istemem ben yaptigimi soledim

selam canım işe yaradığına sevindim.bende kullanmaya devam ediçem bakalım artık hayırlısı

ZUG tavsiyen icin cok tesekkur ederim adini unutmustum :) cok saol senin adetin nasil duzenli geliyor dimi ben cok sevindim hic beklemiyordum gercekten cok tesekur ederim

esmer yarim ictigim ay adetlendim 3 hafta falan sonra galiba yani fayda edecegini dusunmemistim ama ilaclarla zor gelen adetim geldi

ibrahim saracoglunu sitesinde var acikcasi ben cok uymadim yani 15 gun belkide daha az sabah aksam ac karnina ictim hatta bazen tok duzenli icilmesi gerekiyormus goz karari suyun icine 7 8 incir atip 20 25 dakika kaynattim bir cok arkadas biliyor sitede yanlis bilgilendirmek istemem ben yaptigimi soledim

esmer yarim ictigim ay adetlendim 3 hafta falan sonra galiba yani fayda edecegini dusunmemistim ama ilaclarla zor gelen adetim geldi

cevap yazdığın için teşekkürler canım.inciride pek sevmem ama katlanacaz artık
şu siteyi birde ben ziyaret edeyim daha detaylı öğrenmiş olurum.inşallah etkisini kısa zamanda bende görürüm :çok üzgünüm:

a.s. a.s.

Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

arkadaşlar bende başladım neolacak bakalım benim adetim düzenli yumurtlamam fazla olmuyor inşallah buay hamile kalırım

Ben de deniycem. inşaaallah ben de hamile kalırım.. Yoksa ne yapcam bilmiyorum. 3 aydır nerdeyse adet göremiyorum.. ölcem .. depresyondayım

anliyorum harem seni nagihan senide mutlaka deneyin kizlar ben bile adet olduysam siz hayli hayli olursunuz ben kilo vermek icin glukofende iciyorum sakin glukofenle adetlendigimi dusunmeyin kac ay bekledim adetleneyim diye glukofen ictim ama olmadi incir kurunu umitsiz basladim ama cok sasirdim demekki yumurtalarda problem vardi

Back
X