- 26 Şubat 2017
- 124
- 76
- 98
- Konu Sahibi Sirinprensess
-
bitki cayi icerek nasil adet olunuyor kiMerhaba arkadaşlar ben bir soru soracağım. Şöyle ki uzun zamandır bitki çayı içerek adet oluyorum. Fakat sorun şu ben kendi kendime adet olmayı beklemeden 2 3 gün gecikme yaşasam içmeye başlayıp adet oluyordum. Sanırım alışkanlık haline geldi ve içmeden olmuyorum. Sizce neden olabilir vücudum buna alıştığında mı böyle oldu? Şuan kendi haline bıraktım 3 gün geçti olmadım napmam lazım yardımcı olur musunuz?
Adet söktüren bitki çayları varbitki cayi icerek nasil adet olunuyor ki
mesela?Adet söktüren bitki çayları var
Adaçayı, papatya.mesela?
Bende de yaramıyorlar zatenbende niye ise yaramiyolar
allah allah cok enteresan heBende de yaramıyorlar zaten
Fakat içen ve aynı gece söktürdüğünü söyleyen tanıdıklarım var.
Şahsen şuan 2 ay gecikti regl, hamile de değilim.
Hormon testlerimde sıkıntı yoktu pandemi öncesi yapılmıştı, hayırlısı artık bekliyoruz
Bende yapmıyor ya da normal halim sinirli olduğu için ayırt edilemiyor olabilirallah allah cok enteresan heinsallah bulunur care en kisa zamanda oyle sinir stres yapar ki o iki ayin birikmisligi allah cevrenizdekileri sizin serrinizden korusun
hahahaha olabilirBende yapmıyor ya da normal halim sinirli olduğu için ayırt edilemiyor olabilir
Bende de işe yaramıyordu bunlar hayır otunu deneyebilirsin kime önersem işe yaradı dedibende niye ise yaramiyolar
Teşekkür ederim gerek kalmadı bu konuyu açtıktan 2 gün sonra oldum :)Doktora gitmelisin. Hormonlarına yumurtalıklarına bakılması gerekiyor.. Adet döngüsü ü anlatan video paylaşa bilirim istersen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?