Adet olamamak :(

Melek 33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
10
0
36
32
Merhaba normalde her ay duzenli adet göruyordum en son adetim 15 nisan .. Bu mayis ayinda olamayinca soğan kürü denedim ve cok az kanama oldu ama devamı gelmiyor. Benim gibi olan var mı ne öneriyorsunuz

Merhaba normalde her ay duzenli adet göruyordum en son adetim 15 nisan .. Bu mayis ayinda olamayinca soğan kürü denedim ve cok az kanama oldu ama devamı gelmiyor. Benim gibi olan var mı ne öneriyorsunuz
Ramazanın etkisiyle gecikme yasadin belkide malum aclik cs duzeni etkiliyor eger olmazsan kur vs denemeden bi doktora gorun belki bi sorun vardir

Maydonozu suda az haşla suyunu iç canim adet söktürücüdür.. gecmis olsun

Sinava hazirlaniyorum arkadaslar oruc tutmadim bu sebeple .. Soğan gerçekten cok etkiliymiş .. Cok az da olsa getirrti .. İnsallah devamina sökülür

Kızlar bnde evliyim ve 35 gündür adet olmadım cuma hastaneye gidecem 3 hafta oncesındn mantar vardı vajinamda ve fitil kullandım ondan gecıkmıs olabilir mi acaba hamile de deilim kan verdım kafayı yiyecm afet olmadıgm İcin her tarafim şişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…