adet olamamaaaaaaa :(

lasirena

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
5
0
16
Aksaray
25 ocakta kürtaj oldum o tarihten bu zamana bir türlü adet olamadım doktora gittim söktürücü verdi kullandım bitti üstünden 7 gün geçmesine rağmen randıman alamadım .. dün kahverengi kan geldi sevindm adet oldum diye ama sonuç yine hüsran .. kesildi sabah kalktığımda hiç bişey yoktu .. zaten o da neden geldi hala anlamış değilim .. ne yapmalıyım kistlerimde var düzensiz bi adetim vardı buda üstüne tuz bber oldu sinirden kafayı yicem psikoloji terk yaşıyorum (

Öncelikle gecmis olsun bende 16 Kasım'da kurtaj oldum ilk adetim başladığında kahverengi akinti geldi bir gun boyunca baska birsey gelmedi sonra ben kendimi sıcak tuttum ve ada cayı ictim bol bol sonra arkası kesilmedi resmen dışarı çıkamadım sizde adacayini deneyin isterseniz bol bol maydanoz yiyin

bu sıralarda ara ara özellikle idrar sırasında normal renkte kan geliyor ama bir türlü düzene sokamadım .. siz doktora göründünüz mü herhangi bir şey dedi mi size ? tavsiyeniz üzerine ilk bitki çayımı içiyorum :)

ben kürtaj sonrası adetimi 35. günde gördüm ve adet sonrası gittiğimde rahmim tertemizdi 2 ay korunma vermişti korunmadan sonra tam çalışmalara başlayacaktık bir yumurtam çatlamamış ve 3 cm olmuş doktor doğum kontrol hapı verdi onu kullandım bu akşam tekrar kontrole gideceğim kist gitmiş mi diye..
Rabbim herkese şifa versin adaçayı inş sizde de işe yarar :)

Aynı şeyleri bende yaşadım canım kürtajdan sonra 2 aydan fazla zaman geçti ki ben adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…