Adet Olamama Pkos

Pkosss

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
98
11
29
Merhaba, en son 1 Nisan'da adet gördüm. 29 Nisan'da olmam gerekiyordu fakat hâlâ olamadım. Şubat'ın başında pkoss icin doktora gittiğimde hormonların hepsi düzelmişti doktor çok güzel hiçbir sıkıntı yok dedi. Kasıklarım Nisan sonundan beri ağrıyor sivilcelerim çıkıyor fakat bir türlü adet olamiyorum. Karnım resmen davul gibi şişti. Çok rahatsız oluyorum. Geçen perşembe cuma üçer tablet adet söktürmek için promolut n aldım ama daha da şişirince beni iki gün kullanıp bıraktım. Hastanelerde randevu bulmak imkansız. Özeller dünya para istiyorlar. İki üç hafta önce ayın 23une randevu aldım ama gerçekten bu şişkinliğe kasık ağrılarına dayanamıyorum. Sizin vereceğiniz tavsiye var mı? Doktora gidene kadar neler yapabilirim?

bende aynı durumdayım kendi kendine senede 1 en fazla 2kez gelir. sürekli bi şişkinlik var. tarlusal kullanıyorum 3 5güne geliyor ama süreç uzadıysa youtubeda ebru ceylan adet söktürme masajı var kendimde ve çevremde işe yaradıgını gördüm. rahim duvarı kalınlaştıysa bikaç güne söktürüyo o masaj. denemekten zarar gelmez bence. ilaç işe yaramadıysa doğal yolu deneyebilirsin

Ben bazen ayda ıkı defa oluyordum ılacsız 10 gun arayla bazende ılac ıcmedıgım de hıc olmadıgımı bılıyorum aylarca ben hep tarlusal kullandım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…