• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamama lütfen bakın

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.018
364
123
Aylarca adet olamıyorum değerlerim normal çıkıyor doktor tarlusal diye bi ilaç verdi ilaç bitecek olacakmışım gibi ağrılarım var yinede olamıyorum çocuk düşünüyoruz doktor önce adet olman lazım dedi bekliyorum öylece bide polikistik over çıktı

Aylarca adet olamıyorum değerlerim normal çıkıyor doktor tarlusal diye bi ilaç verdi ilaç bitecek olacakmışım gibi ağrılarım var yinede olamıyorum çocuk düşünüyoruz doktor önce adet olman lazım dedi bekliyorum öylece bide polikistik over çıktı
Aynı benim durumum. Bekarlığımdan beri vardı. Hep tarlusal ile adet olurdum sonra aylarca olmazdı. Evlendim çocuğum olmuyor doktor doktor geziyorum hep doğum kontrol hapı veriyorlardı. En son başka bir doktora gittim. Agnucaston diye bitkisel bir hap verdi. Bitkisel olduğu için gebeliğe engel de değil. O ay ovulasyon testi de yaptım yumurtlama kaçmasın diye. Hemen hamile kalmıştım. Evliliğimin 11.ayıydı. herkes korunuyorum sanıyordu. Soranlara hep öyle diyordum. Millet dedikodu yapacak yer arıyor cunku. Doğumdan sonra da adet oluyordum her ay. Şimdi 2.ye hamileyim. :) İlacı reçetesiz de alabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla araştırın bence özellikle çocuk istiyorsanız

Merhaba bende de pko var..
Haraket ten eksik kalmayın az da olsa yürüyüş ve spor yapın sağlıklı beslenin ve inofolic combi diye bir vitamin var içinde folik asit te var tavsiye ederim.
Ayrıca hayit soğan kürü aslan pençesi ve civan perçemi aljn

Merhaba bende de pko var..
Haraket ten eksik kalmayın az da olsa yürüyüş ve spor yapın sağlıklı beslenin ve inofolic combi diye bir vitamin var içinde folik asit te var tavsiye ederim.
Ayrıca hayit soğan kürü aslan pençesi ve civan perçemi aljn
Canım inofoli combi hakkında bilgi verir misin

Canım inofoli combi hakkında bilgi verir misin
Pko lulara genelde bu tavsiyeedilir ben kendim araştırıp almıştım. Güvenilir bir şekilde araştırın içeriklerini. . İçinde folik asit te var ayrı folik asit kullanmanıza gerek olmuyo

3 aydır bende ilacsiz olmuyordum prowomen onerdi dr . Hem hamile kalmaya hemde adeti düzenlemeye yardimci dedi. 20 gun kullandim adet oldum gunumde :)

Kızlar 22 yaşındayım polikistik overim ve kanamalarım aşırı derecede oluyo size neler yaptığımı söyliyicem bunları yapın Allahın izniyle problemleriniz azalıcak. Öncelikle bizim östrojen hormonumuzu yüksek tutmamız lazım bu yüzden yemeklerden önce yaş nane yiyin ben alıp tezgayın üzerine temizleyip bir kavanozun içine koymuşum gelip gidip bi tutam yiyorum daha sonra ya hayit tohumu ya da testere dişli aslan pençesi yada civan perçemi (civan perçemi çok acı olduğu için ben pek kullanamıyorum) bunlardan birinin çayını düzenli bi şekilde kullanın Allah bu bitkilere bize şifa olacak şeylerin tesirini vermiş çok şükür Rabbime bunlardan haberdarız.Allahın izniyle adetimizi düzene sokabilirsiniz. Birde spor çok önemli hiç bişe yapamıyorsanız yattığınız yerde ayaklarınızı indirin kaldırın. Ve arkadaşlar hastalık olarak bakmayın bu bi yapı bizim rahmimiz bu yapıda buda bizim imtihanımız Allah daha büyük dertlerle imtihan etmesin inşAllah

Kızlar 22 yaşındayım polikistik overim ve kanamalarım aşırı derecede oluyo size neler yaptığımı söyliyicem bunları yapın Allahın izniyle problemleriniz azalıcak. Öncelikle bizim östrojen hormonumuzu yüksek tutmamız lazım bu yüzden yemeklerden önce yaş nane yiyin ben alıp tezgayın üzerine temizleyip bir kavanozun içine koymuşum gelip gidip bi tutam yiyorum daha sonra ya hayit tohumu ya da testere dişli aslan pençesi yada civan perçemi (civan perçemi çok acı olduğu için ben pek kullanamıyorum) bunlardan birinin çayını düzenli bi şekilde kullanın Allah bu bitkilere bize şifa olacak şeylerin tesirini vermiş çok şükür Rabbime bunlardan haberdarız.Allahın izniyle adetimizi düzene sokabilirsiniz. Birde spor çok önemli hiç bişe yapamıyorsanız yattığınız yerde ayaklarınızı indirin kaldırın. Ve arkadaşlar hastalık olarak bakmayın bu bi yapı bizim rahmimiz bu yapıda buda bizim imtihanımız Allah daha büyük dertlerle imtihan etmesin inşAllah
Çocuk isteneye o çaylar zarar vermez dimi

Canim bende son 2 yildr pco dendi innofolic şase ve glukofen kullandm klomen tedavisiyle 4.sefer oldu insallah senin bu kadar uzamaz

Ben ne yaptiysam adetim olmadi ama glukofenle tikir tikir oldum sizde doktorunuza danisabilirsiniz pco da insulin direnci var

Evet soğan suyu kürü insülin direncini kırıyo
Sogan suyu icemedim kokusundan dolayi ilac kullandm ve çok şukur hersey yoluna girdi kk sayesnde basladm burdan soylenmsti bna gittigim gibi de dr a hakli ciktilar

Back