Arkadaslar ben hormon testimin sonuclarini aldim allaha Şükür hersey normal cikti bi ilac verdi 10 gün sonra kullanmaya baslamami söyledi ins adetimi düzene sokar
canım ben doktora gittim ultrasonla baktı bişey yok dedi adetin 3. günü hormon testi yaptır dedi ama ben ne zaman 3. günümdeyim bilemiyorum bir gün geliyor iki gün duruyor kafam karıştı iyice çörekotu kürü yada civanperçemi çayı içince düzenli sökülüyor bunları içsem tam sökülünce saysam 3. günü gitsem test için acaba bunları yemem içmem hormon testimin sonucunu etkilermi onu merak ediyorum
etkilemez bence canım yaa sen sökülünce git doktora derdini anlat bi yada doktora gitmeden önce bi saglık ocagına ebeye falanda sorabilirsin ben hormon testi yaptırıcam ama adetimin kacıncı gününde oldugumu bilmedigim için civanpercemi vs kullanarak sökülüyorum ama hormon testimin sonuclarını etkiler mi diye bi danış bence
tarlusal'ı sen kendin mi aldın yoksa doktorun mu söyledi iç diye.bende bi ara kullandım ama arkasından düzenleyici hap verdi bana.bence bu tarz ilaçları kullanma derim çünkü hormonlarını alt üst ediyo ve psikolojini çok etkiliyo.bi kaç farklı doktora git eminim bi şeyin yoktur.
Selam bayanlar bendede bu sorun var pco luyum adet olamiyorum gordugum.her gruba yaziorum dr gittim tarlusal verdi 10 gun oldu hala olamadim bu ilacla hamile kalanda varmis? Bende cocuk istiyorum hayirlisi ya benim gibi bole gec olan varmi