Adet olamadım

Bii akil verinn ??????????????????

selam canım bende aynı durumdayım kist var dediler ondan olmuyormuş adetim adet tarihimden tam 18 gün geçti ve tarlusal biteli 4 gün oldu hala tık yok sadece belimin sağ tarafı ağrıyor bende şaşkınım ilk kez başıma geldi üzgünüm içmediğim ot,çöp kalmadı

herbalife ın tangkuei diye bir hapı var.ben de çok işe yaradı.çinde her öğün kullanılan bitkiden yapılıyor.dr.bana erken menapoz dedi hatta.ama 1 yıldır her ay düzenli adet oluyorum:))

herbalife ın tangkuei diye bir hapı var.ben de çok işe yaradı.çinde her öğün kullanılan bitkiden yapılıyor.dr.bana erken menapoz dedi hatta.ama 1 yıldır her ay düzenli adet oluyorum:))

bende kist varmış canım (4.5 cm ) o sebepten olmuyormuş ,29unda tekrar gitcem bakalım tarlusal biteli 5 gün oldu benimde hayırlısı olsun hakkımızda

Hadii ya üzüldüm cnm cok gecms olsun bnm önceden yumurtaligimda bi kistim vardi ama yaşın ilerledikce kendiliginden kaybolur dedi oylede oldu ama tekrarlamis olabilir mi

Hadii ya üzüldüm cnm cok gecms olsun bnm önceden yumurtaligimda bi kistim vardi ama yaşın ilerledikce kendiliginden kaybolur dedi oylede oldu ama tekrarlamis olabilir mi

tekrarlamış olabilir bende inanki buı konuyu araştırıyorum günlerdir kafayı yiycem artık bakalım 29unda doktor ne diyecek sende bi git ultrasonda baktır geç olmadan bence

Kizlar ben 2 aydir adet olmadim ve adet söktürücü (tarlusal) aldim kullandim bitti ama hala adet olamadimm (

merhaba o adet sokturu sanırım 1 hafta snra adet gettırttrıy sanırım.ıcındekı prespektusunde yazması lazım.bende gecen senelerde kllanmıstım cunku.sanırım benımkı 10 gun sonra gelmıstı yanlış hatırlamıyosam.

Evet doktora gitmeyi düşünüyordum bakalim bi kac gun daha bekliyim olmazsam gidicem isede yeni basladim ama sagliktan onemli degil gidicem mecburen canım

arkadaşlar bende 2 yıldan fazladır aşırı bir kasık ağrısı vardı...hem de öyle yüzeysel her iki yanda olnadan değil taa derinlerden gelen her bir tarafımı kasıp kavuran ve en kötüsü de her gun ama her gun gunde en az 4-5 defa nöbe
tler halinde gelen ağrılardı..hayatımı kabusa çevirmişti...artık hwer an her saniye ağrım başlayacak korkusu beni işimden,arkadaşlarımdan eşimden herşeyden uzaklaştırmıştı..kullandığım ilaçlar bir gr dahi fayda etmedi...aslında ağrının tam kaynağı da bulunamadı..
bir gün civan perçemini denemeye karar verdm...tadı çok acıydı,,içtim ağrılarımda bır değişiklik olmadı...ikinci günden itibaren aslan pençesi ve civan perçemini karıştırarak içmeye başladım..inanın şu an 34.günüm ve zerre kadar ağrım yok...olmadığı gibi o kadar rahat ve hafif hissediyorum ki kendimi...bence mucize denilen bu olsa gerek...ben minnettarım bu iki bitkiye...
gerçi adetlerim düzenlidir genelde ancak ilk içtiğim ay 2 gün erken adet gördüm hatta ilk gün (ki hiç başıma gelmeyen bir şey ama) kahverengi ve sarımsı bir akıntı geldi ve o akıntı gelince sanki karnımdan kasıklarımdan bir yük kalktı...sonra hemen arkasından adet oldum
Adet olamayanlar lütfen ama lütfen deneyin bu çayları...hatta yumurtalıklarında rahimlerinde kist iltihap vs olanlar inanın ilk andan hissedeceksiniz faydasını...ben o kadar bitki denemişimdir kantaron olsun soğan olsun maydanoz olsun ısırgan olsun....hiç biri bu etkiyi vermedi..inanın vermedi..

evet dediğiniz ilaç bittikten 10 gün sonraya kadar beklenmesi gereken bir ilaç. Ama adet düzensizliğiniz sürekliyse adet olduğunuzun 3. günü giidp bir hormon testi yaptırsanız iyi olur.

evet ilaç bittikten 3 gün sonra adet oldum ve 2. günü doktora gittim hormon testi yaptı suanda sonuclarımı bekliyorum inşallah normal cıkar

arkadaşlar bendede adet düzensizliği var doktora gittim hormon testi istedi adetimin 3. günü sabah yapmamı söyledi ancak benim lekelenmelerle birlikte ve arada kesilmeler oldu adetimin kaçıncı günümde olduğum yine karıştı şimdi ben şimdi nasıl 3. günü olduğunu anlayacagım diğer aya bitkisel kür uygulayıp gitsem mesela civanperçemi içince düzenli kanama geliyor o zaman hormon testlerinin sonuçlarını civanperçemi kürü etkilermi sizce içmezsemde karmakarışık bir kanama geçiriyorum

civanperçemi çayı içip gitsemmi gitmesemmi anlayamadım lütfen yardım edin hormon testi sonuçlarımı merak ediyorum çünkü sürekli lekelenme tarzında kanamam oluyor arada duruyor tekrar başlıyor ben nasıl 3. günümde oldugumu anlayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…