adet olacakmış gibi agrılarım var ve bacaklarım agrıyor hamıle mıyım acaba?

Zeytinlerimm

Gün bugün güzel yaşa 🤍
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
3.507
5.134
198
29
merhaba hanımlar.
3 gundur adet olmadım ve 5 gundur heran adet olacak gıbı karın, bacak ve bel agrılarım var hıc boyle hıssetmezdım..
bu arada 2 yıldır evlıyım evlendıgımızden berı bebek ıstıyoruz esımde varıkosel amelıyatı oldu 1 bucuk yıl once sımdı dotorlar normal yollarla olur demısler ama bılmıyorum ha bıde bende prolaktın yukseklıgı vardı en son hastaneye gıttıgımde 2,5 ğa düşmüştü yardımcı olun lütfen

Bunu burada kimse tahmin edemez hamile olup olmadığını..çoğunlukta ilk belirtiler regl ağrısı gibi oluyor o yüzden ne desek boş..zaten günün geçmiş test alıp yapabilirsin yada kan testi..inş herşey gönlünce olur..

cok tesekkur ederım..
yanı yanılıyorda olabılırım ama bır umut.. hayırlısı olsun inş..

evde test alıp yapsana 3 gün geçtiyse çıkar sonuç,yada kan testi yaptır

evet ama korkuyorum galıba cesaretım yok 2 yıldır hep aynı dusunce, umut.. ama hıc boyle olmamıstım karın agrım boyle olmazdı suphelenıyorum aslında.. ama sımdı esımden istedım eczane bulabılırse alacak inş dua et benım ıcın

hiç bir zaman umudunu yitirme.her bebek annesine kavuşcak vakti zamanı var.inş senin şu andır.hayırlı haberlerini bekliyoruz.dualarımız bebek özlemi çeken herkese.

hiç bir zaman umudunu yitirme.her bebek annesine kavuşcak vakti zamanı var.inş senin şu andır.hayırlı haberlerini bekliyoruz.dualarımız bebek özlemi çeken herkese.

amın Allah razı olsun.. tabı oyle ama insanoğlu sabırsız bıraz beklemek zor gıbı gelsede zamanı var, hayırlı ve saglıklı versın Rabbım herkese.. inş bu sefer cıft cızgıyı gorurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…