• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet olacak gibi sancılanıp olamayıp hamile olan varmı

gamzelim_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
28
1
86
38
Kocaeli
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. bu paylaşım sitesi çok güzel yaaa.dünden beri hep yorumları okuyorum.size bi sorum olacaktı. benim adet günüm 29 ocaktı ve adet günümde adet olacak gibi sancım oldu ha oldum olcam derken olamadım ve bugün hala tık yok...neden olabilir acaba böyle bişey yaşayanınız varmı. 4 aydır bebek istiyoruz ama bu onun belirtisimi bilemiyorum ama çok merak ediyorum bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen:çok üzgünüm:

ilk hamileliğimde benımde karın agrım olmustu canım adet agrısı gıbı.5gun sonra öğrendım hamile oldugumu.ama bebgımın kalp atışlarını duyamdık kurtajoldum.ayda bırmı adetoluyorsun eger test yaparsan cıkabılr canım guzel haberlelrle inş hersey gonlunceolsun

canım ya saol cevabın için inşallah öyledir bende öyle umuyorum.çokta umutlanmak istemiyorum ama biran aklımdan çıkmıyo.eğer olmazsam yarın doktora gitcem.bakam ne çıkcak.

canım 4ay çokerken bak sakınol oncelıkle.nekadrlık evlısınız?
korunmayı bıraktıktan sonrakı ilk gecıkmenmı bu.sağlıkocagındanyaptırabılrsın testı de

canım bizim burdaki sağlık ocağında idrar testi yapıyolar.ama ben kan testi yaptırmak istiyorum 6 aylık evliyim 4 aydır istiyoruz canım.ben ayın 30 kendim test yaptım negatif çıkmıştı bidaha cesaret edip yapamıyorum ama daha erken diyorlar idrarda çıkmayabilir diyorlar...

bıkaç gun daha bekle oyleyse ama idrarda negatıf çıktıysa boşuna kan tetsı yaptırma bence söle bıhafta on gun gecerde hala reglolmazsan ole yaptır kan testını yarınyada salıgunu sabh idrraınla tekrradan idrartestı yap canım inş guzel hberler verırıısn bıze.benımde 3subat bekledıgım ve inşolmam dediğim adet tarıhım

inşallah canım seninde güzel haberlerini alırız.Allah bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hiç kimseye de aratmasın

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. bu paylaşım sitesi çok güzel yaaa.dünden beri hep yorumları okuyorum.size bi sorum olacaktı. benim adet günüm 29 ocaktı ve adet günümde adet olacak gibi sancım oldu ha oldum olcam derken olamadım ve bugün hala tık yok...neden olabilir acaba böyle bişey yaşayanınız varmı. 4 aydır bebek istiyoruz ama bu onun belirtisimi bilemiyorum ama çok merak ediyorum bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen:çok üzgünüm:
Bende inanılmaz karın ağrılarından sonra erken idrar testlerinde pozitifi gördüm. Senin dedigin gibi regl olacağım sanıyordum üzülüyordum. Kaset testler göstermiyor ama early detect testler gösteriyor. Ben de merak ettim.

Back