• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet olacağını zannedip hamile kalanlar varmı

butterfly99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
8
4
1
48
Adetim 28 günde bir olur yaklaşık üçgün geçti yaklaşk 10 gün önce test yapmştm negatifti adet sancım var olacak gibiyim ama hala olamadm akıntım bile gelmyr test yapmalmym beklemelimiyim adet sancısı gibi belirtileri olup hamile kalan varmı?

Adet olucam zannedip hamile kaldım evet.
Bigün bi arkadaşımla konuşuyoruz. Öyle laf arasında bak bu üçüncü gün oldu yine kasıklarım ağrıyor, adet olucam bi turlu olamadım filan derken, bi test alsana dedi belki hamilesindir. Ben tabi şok. Hiç aklımın ucundan geçmiyor ihtimali bile. Yok kız adet olcam ben, bu adet öncesi oluyo bende diyorum. O gün içime kurt düştü ya, eczaneden bi test aldım ve ne göreyim, çift çizgi. Hiç aklımın ucundan geçmezdi. Resmen adet olucam derken gebe oldugumu öğrendim. Baya hazırlıksız yakalanmıştım...

İnşallah bende öyleyimdir ya umutlanmak istemiyorum ama adet sancıları yaşayınca kesin yarın olurum deyip hep bekliyorum testi yapıp negatif sonucu görmek istemiyorum adetlerim düzenlidir çok nadir gecikme yaşarım bikaç gün daha beklycem sanırım inşallah olmazsam test yapıcam teşekkür ederim umut oldun gerçekten

Hayırlısı olsun hakkında, unutma herşey olacağına varır. Allah dilerse olur. Eğer O dilemezse naparsan yap olduramazsın. O yuzden kendini kasma biraz teslim ol. Zihnini boşalt ve akışına bırak. Stres daha kötü etkiliyor tüm vücudu inan buna. Bu arada bende kasıklarda ağrı haricinde akıntımda da çoğalma olmuştu.

Hayırlısı olsun hakkında, unutma herşey olacağına varır. Allah dilerse olur. Eğer O dilemezse naparsan yap olduramazsın. O yuzden kendini kasma biraz teslim ol. Zihnini boşalt ve akışına bırak. Stres daha kötü etkiliyor tüm vücudu inan buna. Bu arada bende kasıklarda ağrı haricinde akıntımda da çoğalma olmuştu.
Normalde benim adetten önce akıntım çoğalır tuhaf bir şekilde akıntım gelmyr çok az ve açık renkte gelyr hayrlısı bekleyeceğiz bakalım

Ben de adet belitileriyle birebir aynı şeyler yaşadım reglim 5 gün gecikince test yaptım öyle öğrendim hamile olduğumu. Bir önceki ay da 8 gün gecikmişti.

Adet olucam zannedip hamile kaldım evet.
Bigün bi arkadaşımla konuşuyoruz. Öyle laf arasında bak bu üçüncü gün oldu yine kasıklarım ağrıyor, adet olucam bi turlu olamadım filan derken, bi test alsana dedi belki hamilesindir. Ben tabi şok. Hiç aklımın ucundan geçmiyor ihtimali bile. Yok kız adet olcam ben, bu adet öncesi oluyo bende diyorum. O gün içime kurt düştü ya, eczaneden bi test aldım ve ne göreyim, çift çizgi. Hiç aklımın ucundan geçmezdi. Resmen adet olucam derken gebe oldugumu öğrendim. Baya hazırlıksız yakalanmıştım...

Hiç belirtiniz yokmuydu🙄

10 gün önce yaptığınız test zaten çok erken yapılmış negatif verirdi bence yarın test yapın hakkınızda hayırlısı olsun 🐥🙏🏻

Adetim 28 günde bir olur yaklaşık üçgün geçti yaklaşk 10 gün önce test yapmştm negatifti adet sancım var olacak gibiyim ama hala olamadm akıntım bile gelmyr test yapmalmym beklemelimiyim adet sancısı gibi belirtileri olup hamile kalan varmı?
Adet sancısı gibi ama biraz daha hafif olmuştu bende o sancılar. Ama en büyük belirti goguslerimdeydi, herkeste ayni oluyor mu bilmiyorum ama çok şişip çok ağrımışlardı.

Normalde benim adetten önce akıntım çoğalır tuhaf bir şekilde akıntım gelmyr çok az ve açık renkte gelyr hayrlısı bekleyeceğiz bakalım
Benim de hep beyaz akintim olurdu, adete on gün kala birden kesilmişti kupkuruydum sonra adet yaklaşınca geri gelmişti o akıntı. Umut vermek istemem ama birkaç güne test yapın yine.

Adetlerim duzensiz diye umursamadm ama safmısım 3 hafta adet sancısımı cekilir 😂😂 bildiğin adet ağrıları gibiydi. En sn bakiim olmasa sogn suyu icerm gelir diye dusndum öyle ogrendm canm

Ben adet olacağımı zannedip hamile kalmadım. Hamile kaldığımı zannedip hep adet oldum:) en son ayımda da adete iki gün kala test yapıp pozitifi görmüştüm sonunda.

Benimde aynı oldu adet olma belirtilerini yaşadım adetim 2 gün geçti ama ben test yapmadım sonra 3 gün geçti ve benim belimde kadınında ağrım devam ediyor du eşimin ısrarıyla yaptırdım cebinde oet ile dolaştım günlerce beta hcg değerim çok yüksek çıktı sonuç 8 hafta 2 gün gebelik

Merhaba arkadaşlar 24 gün önce adet oldum önceden 30 günde bir adet oluyodum şuan iki haftada bir âdet oluyorum 10 gün önce iliski oldu 6-7, gün sonra kahverengi bı akıntım oldu adet olcam sandım devamı gelmedi ama adet olacak gibi ağrım var belim başım ve alt karnım çok ağrıyor dün dayanamayip test yaptım 2 çıktı doktor test için çok erken olabilirde olmayabilirde dedi en az bir hafta sonra tekrarla dedi düşünmekten kafayı yiycem varmı benim gibi olan

Merhaba arkadaşlar 24 gün önce adet oldum önceden 30 günde bir adet oluyodum şuan iki haftada bir âdet oluyorum 10 gün önce iliski oldu 6-7, gün sonra kahverengi bı akıntım oldu adet olcam sandım devamı gelmedi ama adet olacak gibi ağrım var belim başım ve alt karnım çok ağrıyor dün dayanamayip test yaptım 2 çıktı doktor test için çok erken olabilirde olmayabilirde dedi en az bir hafta sonra tekrarla dedi düşünmekten kafayı yiycem varmı benim gibi olan

Back