Woodys Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2019 647 1.312 113 33 13 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Woodys #1 adet gunune gore çok koyu çıkmamış mı sizce 2 hamileligim de hiç bu kadar koyu cikmamisti
D u t Alice anksiyete diyarında Pro Üye 16 Aralık 2019 20.519 1 82.145 598 32 13 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Woodys #2 Yedek testiniz varsa tekrarlayın . Yoksa yarın kan verin .
Woodys Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2019 647 1.312 113 33 13 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Woodys #3 D u t .!.: Yedek testiniz varsa tekrarlayın . Yoksa yarın kan verin . Genişletmek için tıkla... Hamile olmama ihtimalim var mıdır acaba test yanlış çıkmış olabilir mi desteğe çok ihtiyacım var
D u t .!.: Yedek testiniz varsa tekrarlayın . Yoksa yarın kan verin . Genişletmek için tıkla... Hamile olmama ihtimalim var mıdır acaba test yanlış çıkmış olabilir mi desteğe çok ihtiyacım var
Zeytin_zey Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2023 1.910 1.995 53 31 13 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Woodys #4 Woodys .!.: Hamile olmama ihtimalim var mıdır acaba test yanlış çıkmış olabilir mi desteğe çok ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Erken gebelik testi değil ve kaset test olmasına rağmen çok koyu, baya betanız artmış demek ki , yarın kan verin
Woodys .!.: Hamile olmama ihtimalim var mıdır acaba test yanlış çıkmış olabilir mi desteğe çok ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Erken gebelik testi değil ve kaset test olmasına rağmen çok koyu, baya betanız artmış demek ki , yarın kan verin
Woodys Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2019 647 1.312 113 33 13 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Woodys #5 Zeytin_zey .!.: Erken gebelik testi değil ve kaset test olmasına rağmen çok koyu, baya betanız artmış demek ki , yarın kan verin Genişletmek için tıkla... Umarım değilimdir ya da kimyasaldir istemiyorum cunku allah isteyene versin
Zeytin_zey .!.: Erken gebelik testi değil ve kaset test olmasına rağmen çok koyu, baya betanız artmış demek ki , yarın kan verin Genişletmek için tıkla... Umarım değilimdir ya da kimyasaldir istemiyorum cunku allah isteyene versin
Zeytin_zey Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2023 1.910 1.995 53 31 13 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Woodys #6 Woodys .!.: Umarım değilimdir ya da kimyasaldir istemiyorum cunku allah isteyene versin Genişletmek için tıkla... anladım yani çok özel bi konu , yarın kan testi verir sonuca göre düşünürsünüz
Woodys .!.: Umarım değilimdir ya da kimyasaldir istemiyorum cunku allah isteyene versin Genişletmek için tıkla... anladım yani çok özel bi konu , yarın kan testi verir sonuca göre düşünürsünüz
D u t Alice anksiyete diyarında Pro Üye 16 Aralık 2019 20.519 1 82.145 598 32 13 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Woodys #7 Woodys .!.: Hamile olmama ihtimalim var mıdır acaba test yanlış çıkmış olabilir mi desteğe çok ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Evet hamilesiniz teste göre
Woodys .!.: Hamile olmama ihtimalim var mıdır acaba test yanlış çıkmış olabilir mi desteğe çok ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Evet hamilesiniz teste göre
Woodys Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2019 647 1.312 113 33 13 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Woodys #8 Zeytin_zey .!.: anladım yani çok özel bi konu , yarın kan testi verir sonuca göre düşünürsünüz Genişletmek için tıkla... Anne olarak ne olursa olsun kabulleniyor insan ama eşim istemediği için aldırmak zorunda kalcam maalesef o yüzden umarım kendi kendine düşer
Zeytin_zey .!.: anladım yani çok özel bi konu , yarın kan testi verir sonuca göre düşünürsünüz Genişletmek için tıkla... Anne olarak ne olursa olsun kabulleniyor insan ama eşim istemediği için aldırmak zorunda kalcam maalesef o yüzden umarım kendi kendine düşer