• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet neden gelmez

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Merhba hanımlar her ay düzenli adet gören biriyim ilk kez böyle bişey yazıyorum buarada korunuyoruz...adetim 5 gün gecikti normalde erken olurum gec olmam bu ay anlayamadm 5 gün gecti..dün aksam wc de baktm hafif kan vardı 24 saat gecti hala wc ye cıktgmda hafif pecetede cok az leke tarzı kan var bir türlü adetim gelmiyo....acaba yumurtalıklar yada hormonlarla ilgilimi basına böyle bir durum gelen varmı?doktora gitmek istiorm ama korona yüzünden mecbur kalmadıkça gitmek istemiyorum da

Merhba hanımlar her ay düzenli adet gören biriyim ilk kez böyle bişey yazıyorum buarada korunuyoruz...adetim 5 gün gecikti normalde erken olurum gec olmam bu ay anlayamadm 5 gün gecti..dün aksam wc de baktm hafif kan vardı 24 saat gecti hala wc ye cıktgmda hafif pecetede cok az leke tarzı kan var bir türlü adetim gelmiyo....acaba yumurtalıklar yada hormonlarla ilgilimi basına böyle bir durum gelen varmı?doktora gitmek istiorm ama korona yüzünden mecbur kalmadıkça gitmek istemiyorum da
Gebelik durumunu düşünüyormusun

Spiral ile hamile kalan çok var önce bi gebelik testi yapın negatif çıkarsa adet söktürücü masaj var bunu yapın sökülür hemen diğer ay da düzensizlik devam ederse bi doktora görünün hormonal bi sıkıntı olabilir

Bende 12 gündür adet görmüyordum. Gebelik sandım değilmiş. Meğer içinde iltihap olduğu için adet olamıyomuşum. Eğer uzun sürerse doktora gitmelisin bence.

Spiral ile hamile kalan çok var önce bi gebelik testi yapın negatif çıkarsa adet söktürücü masaj var bunu yapın sökülür hemen diğer ay da düzensizlik devam ederse bi doktora görünün hormonal bi sıkıntı olabilir

Tsk ederim denicem söylediklerinizi

Benim geçen öyle oldu sekiz gün filan .
Ardından adet başladı bayağı uzun sürdü adette.
Bilemiyorum bende kist var ...sizde de kist mi oluştu acaba

Benim geçen öyle oldu sekiz gün filan .
Ardından adet başladı bayağı uzun sürdü adette.
Bilemiyorum bende kist var ...sizde de kist mi oluştu acaba
Kist önceden yoktu ama varsa suan bilemiyorm .aslında doktora gitmek istiorm ama mecbur kalmadıkça buara gitme taraftarı deglm

Bende 12 gündür adet görmüyordum. Gebelik sandım değilmiş. Meğer içinde iltihap olduğu için adet olamıyomuşum. Eğer uzun sürerse doktora gitmelisin bence.
Bende şuan 12. Gün gecti adetim test yaptım negatif cıktı olcakmışım gibi agrı vurup gecıuo ve sol kasıgım agrıyo oda geciyo acaba bendemi öyleyim acaba ben bide covıd gecirdim serum aldım iki kere ilac kullandım 4 kere bundan dolayımı diyede düşün kafayi yiycem cocukda istiyoz 1 senedir olmuyo 😒

Back
X