adet miyim hamile mi ?

Palmiye_Sever

Hayatımın en güzel dönüm noktasındayim
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
526
Puanlar
103
kızlar merhaba benim adetim pazartesi gelmesi gerekirdi gelmedi dün oldu yine gelmedi ama ikindiye doğru iplik gibi tel tel kahverengi bişey geldi sonra akşam geç saate doğru kanama geldi ama çok değil pıhtı düştü gibi oldu ondan sonra sabaha kadar gelmedi bugün sabah biraz geldi kanama peçeteye siliyorum açık renk kanama var napcağımı bilemedim ara ara kasıklara ağrı giriyor bide belim sızlıyor gibi oluyor sizce bu nedir ? düşük yapma olasığı yoktur demi ?

Canım bi doktora git acil pıhtı olması garip geldi aradan sonra...

senkıne benzer şeyler yaşamıştım acabamı diye dr gittim
dirayetli bir yumurtaya denk gelmişsin dedi dr
ama sen inşlallah hamilesindir

Acile git de ki hamilelik testi yapmak istiyorum kanamam oldu de yeterli ,her iki türlü de git geçse de geçmese de haber et bize de insallah birsey çıkmaz...
kan versem hemen çıkmaz ama demi canım acillerde

5 gun boyunca kanama gelmediği için hamileyim diye gittim , kan verdik sonuç negatif çıkınca
ama leke geldi gerisi gelmedi ne oldu peki dedim , dirayetli bir yumurtya denk gelmissin dedi ,
o gunun akşamıda adet oldum zaten ,

5 gun boyunca kanama gelmediği için hamileyim diye gittim , kan verdik sonuç negatif çıkınca
ama leke geldi gerisi gelmedi ne oldu peki dedim , dirayetli bir yumurtya denk gelmissin dedi ,
o gunun akşamıda adet oldum zaten ,
hmm anladım canım ama senin kanaman gelmemiş benim geldi ama değişik şekilde geldi

Back