• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet miktarının çok az olması

mev_sim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
47
0
96
Muğla
merhaba kızlar benim sorunum adet miktarım çok az 1 yada 2 gün sürüyor ve miktarı çok çok az aklıma takılanda önceden 3 4 gün sürerdi fakat aşırı yoğun hiçbir zaman olmadı.bunun için doktora gittim birkaç kez hepside sorun olmadığını söylüyorlar.benim durumumda olanlar düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim.

merhaba kızlar benim sorunum adet miktarım çok az 1 yada 2 gün sürüyor ve miktarı çok çok az aklıma takılanda önceden 3 4 gün sürerdi fakat aşırı yoğun hiçbir zaman olmadı.bunun için doktora gittim birkaç kez hepside sorun olmadığını söylüyorlar.benim durumumda olanlar düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim.

cnm tiroid rahatsızlığın falan var mı? tiroid yetmezliğinde azalabiliyor diye biliyorum.

benımde az mıktarda oluyordu kac tane dr gıttım 1 gunde olsan adetten sayılıyor dedıler olmamaktan iidir dedıler troıdlerım tum hormon testlerımıde yaptrıdım hıc sorun cıkmadıgı halde mıktarı azaldı eskıden 5 6 gun olurdum şimdi 1 2 gunde bıtıyor kistlerım var belkı bunlardandır bılmıyorum

Selamlar benimde aynı öyleydi en fazla 3 gün sürerdi ama ne kist ne tiroid ne başka bi sıkıntım yoktu içini ferah tut testlerini yaptır ama bişey yoktur ağrın sancın oluo mu peki?

benımde az mıktarda oluyordu kac tane dr gıttım 1 gunde olsan adetten sayılıyor dedıler olmamaktan iidir dedıler troıdlerım tum hormon testlerımıde yaptrıdım hıc sorun cıkmadıgı halde mıktarı azaldı eskıden 5 6 gun olurdum şimdi 1 2 gunde bıtıyor kistlerım var belkı bunlardandır bılmıyorum

evet canım aynı şekilde 1 gün bile gelse normaldir diyor doktorlar benimde tüm hormon testlerim normal çıktı.1gün geliyor fakat çok afedersiniz 1 ped bile kullanacak kadar değil benimki.bende kist falanda yok hani. en son gittiğim doktorumun bana önerisi gebelik bende zaten düşünüyordum bakalım o düşünceye girdik artık hayırlısı...

Selamlar benimde aynı öyleydi en fazla 3 gün sürerdi ama ne kist ne tiroid ne başka bi sıkıntım yoktu içini ferah tut testlerini yaptır ama bişey yoktur ağrın sancın oluo mu peki?

merhaba tüm testlerim yapıldı jinekolojik muayenede yapıldı herşey çok normal.aklımada bu takılyor zaten bu kadar herşey normalken neden azaldı.sancımda eskisi kadar olmuyor...kızlar umarım hamiş kalmama engel olmaz bu durumum:(

Back