Öncelikle herkese merhabalar..
Fazla uzatmadan söze gireyimm; 3 aydır duphastonla adet oluyorum, stresli bir dönemden gectim ve 6-7 gün süren adetim 3-4 güne düstü.. İlactan veya stresten neden bilmiyorum ama tam sökülemiyorumm..
Bu ay duphaston kullanmıyorum.. Biraz arastırdım, bu forumdan bir arkadas Civanpercemi icebilirsin adetten 3 gün once dedi sokturur dedi.. Bende konu acmak istedim.. Boyle bir durumla karsılasan var mı?? Civanpercemi icen var mı boyle bir durum icin.. Fayda veya zararını goren var mı
Cevaplarınızı esirgemeyin arkadaslar lutfen.. Simdiden tesekkurlerr
adet döngünüz yaşla beraber değişmiş olabilir. . benimde 6 gün sürüyordu. 30 yaşından sonraki dönemde günlerim azalmıştı son olarak hamile kalıp düşükle sonuçlanmalar sonrası süresi azaldı 3 güne düştü. doktoruma sorduğumda önemli olan kaç gün sürdüğü değil adet görüp görmediğinizdir demişti.Öncelikle herkese merhabalar..
Fazla uzatmadan söze gireyimm; 3 aydır duphastonla adet oluyorum, stresli bir dönemden gectim ve 6-7 gün süren adetim 3-4 güne düstü.. İlactan veya stresten neden bilmiyorum ama tam sökülemiyorumm..
Bu ay duphaston kullanmıyorum.. Biraz arastırdım, bu forumdan bir arkadas Civanpercemi icebilirsin adetten 3 gün once dedi sokturur dedi.. Bende konu acmak istedim.. Boyle bir durumla karsılasan var mı?? Civanpercemi icen var mı boyle bir durum icin.. Fayda veya zararını goren var mı
Öncelikle herkese merhabalar..
stres ve doktor kontrolü olmadan kullanılan ilaçlar her zaman adet dengesini bozmuştur bence öncelikle doktora görünün doğum kontrol hapıyla adetleriniz düzene girebilir
adet döngünüz yaşla beraber değişmiş olabilir. . benimde 6 gün sürüyordu. 30 yaşından sonraki dönemde günlerim azalmıştı son olarak hamile kalıp düşükle sonuçlanmalar sonrası süresi azaldı 3 güne düştü. doktoruma sorduğumda önemli olan kaç gün sürdüğü değil adet görüp görmediğinizdir demişti.
ben her hangi bir yanetkisini görmedim , aksine biraz daha rahatım 6 gün süreceğine 3 gün sürmesi daha rahat
merhabalar. bende de aynı durum söz konusu. benimki doğum kontrol hapından sonra bi türlü eski düzeni tutmadı. d kontrol hapından önce 7 8 gün sürüyodu. malum hapla birlikte 5 güne düştü. 7 ay kullandım haptan sonra eski haline döner dedim ama 2 sene olcak dönmedi. ç.ok yoğun olurdum ben ama şimdi 2 gün sonra damla damla. bana da doktor yumurtlama günlerin değişmiştir dedi.
bu heralde tam emin olmamakla birlikte rahim duvarının incelmesiyle alakalıymış.
bende de aynı problem var doktora defalarca gittim 1 gün bile olsa normal dendi benimki 6 dan 2 güne düştü.Yıllardırda böyle devam ediyor.Bi çözüm olsa keşke
kızlar benım de adet dönemim 5-6 gün sürüyordu son 2 senedir 3 gün sürüyor doktora da gittim herhangi bir sorun olmadığını söyledi ben de vucudumda herhangi bir problem hissetmiyorum hatta kısa sürmesi daha çok rahat geliyor siz neden bukadar sıkıntı yaptınız anlamadım
canım ben civam perçemi,adacayı kullandım aynı zamanda değil ama
inan işe yaradı önceden adetim 10 gün yada daha fazla geçikirdi,daha önce 5 gün olan adetim 3 e inmişti
şuandada öyle ama mıktarı iyi
düzenli olarak adetten 15 gün önce içtim kaç ay içtiğimi unuttum sonra kendiliğinden düzene girdi yaklaşık 4 ylı geçkindir şuanda hamileyim ben bayadır içmiyorum ama düzeni yakaladım bence denemelisin
Canim bir su bardak suyu kaynat eski demlik gibi bişeyde sonra kaynayinca bir tatli kaşığı civanpercemini at 5 dk yada arkasında yazar en fazla kac dk beklemesi gerekiyorsa sanirim en fazla 10du yanlış hatrlamiyorsam sonra suz ic tadi cok hos değil ama ben içtim. ..adacayinida aynı bu şekilde yaptım ama ayni anda icme ya ben geçmiş zaman şuanda yanlis birsey olmasini istemem zaten civanpercemi fayda eder.birde unutmadan ben toz çörek otunuda sabah aksam ac karnına suyla iciyordum cay kaşığiyla... civanperceminin arkasinda günde iki kez diyordu.ben kimi zaman öyle yaptim kimi tek zamana bağlı
Canim ben suanda hamile kalabilmemi ona bağlıyorum benim 21 gun adetim olmuyordu on gun yani düzen yoktu..inşallah faydasını görürsün.hemen pes etme zamanla alisir ins vücut. Telden yazdığım için cok karışık yanlis yazımlar olabilir kusura bakma
tamam canım o zaman ben bu ya civanpercemi uygulayayım.. Zaten adetime az bir zaman kaldı.. Günde 2 kez sabah aksam yaparım ac karnına.. Insallah banada faydası olurr :18:
Cok guzel anlatmıssın ellerine saglıkk bu arada canım, gelismeleri burdan yazarımm bana ve bu durumda olanlar ornek olur insallah ya cok sagol
canım ama sürekli yap yani bu ay çok kısa zaman kalmış sen adetten 15 gün önce başlarsan iyi olur..biraz devam et.insallah faydası olur canım benim
kızlar meraba, ben nomalde 25 günde adet oluyorum ve çok sancılı geçiyor. bu ay 35 günde oldum bugün ikinci gün kanamam da normale göre az ağrımda yok denecek kadar az böyle bir durumla karşılaşan oldumu hiç kafam allak bullak insanın aklına kötü şeyler geliyo bir hastalık belirtsi filan olablirmi
Merhabalarr
Öncelikle tabiki doktor degilim ama arastırmalarım kadarıyla sunları soyleyebilirim; adet miktarının azalması stres, hormonal bozukluklar, rahim duvarının incelmesi ve ilerleyen yaşa gore olabilen bir sey..
Kendimden örnek verirsemm;
Bende bundan 6 ay oncesine kadar guzel guzel adetimi olurdum gercekten ozledim oyle olmayı, yogunlugu suresi gayet iyiydi :26::26:
Ama 5 aydır cok buyuk bir stres icindeyim her seyim alt ust oldu ve adet gunum 6-7 gunden 3-4 gune dustu.. Miktarı da cok az yani.. Karnımda hep bir siskinlik var, rahatsız hissediyorum kendimi, tam sökülemiyorum cunku
Gebelikten suphelenmistim, özellikle o stres cok etkiledi beni, hamile miyim diye diye adet dengem sastı iyice, Hamile kalmayı asla istemiyordum cunku.. Simdi civanpercemine basladım bugun, 1 hafta sonra adet olmam gerekiyor bakalım ne olacakk :44:
işte canım aynen bende bu ay hamileyim diye ödüm patladı ama oldum bu kez de bu dert başladı. pazartesiye randevu aldım bakalım bende ama jinekologa gitmekte sorun bee
:9 koptum çünkü bende tutunma kanamasımı diye şüphelendim ve yok artık dedim sonra. ya gene de insan korkuyo baş ağrısı gibi bişey değil ki işte bütün cesaretimi toplayıp gitcem bakalım bayan bi doktor buldum.. o muayene nasıl olacak of bilmiyorum ama gitcem işte
yok canım ya ben gebelikten süphelenmiyorum artık. normal adet işte bu :) başka bir sorunmu var diye korktum bakalım çıkmaz inşallah bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?